[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
nie bylo tak, ze wplywy zostawaly na defaulcie a jak sie ich nie zostawialo to wtedy sie pisalo?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Lannister nie ma czego zostawić.
Nie, jeśli chce się zostawić wpływy to trzeba napisać.Satsuki wrote:nie bylo tak, ze wplywy zostawaly na defaulcie a jak sie ich nie zostawialo to wtedy sie pisalo?
A necromancer is just a really late healer.
U Was Starków poddanym ostatni grosz w daninach odbieracie, ale jak w każdym uczciwym rodzie u Lannisterów brakuje w tej turze koronek.
Dwa oddziały rycerzy wymaszerują ze stolicy do Blackwater. Atak poprowadzi, rzecz jasna, ser Davos.
Your favourite fearless hero.
Lordzie Crow, dowódca?
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Chcę przypostować od razu kolejny ruch, ale opcji jest wiele. Chciałbym poprosić o wyjaśnienie trzech ikonek, które zostały do wylosowania w trzeciej talii i poprosić o potwierdzenie, że pozostałe pola opisujące prawdopodobieństwa wylosowania zdarzeń są aktualne.
Chciałbym też poprosić o klaryfikację która jest tura. W czasie wykładania rozkazów była ósma, więc rozumiałem, że będziemy ruszać się dwa razy. Ale teraz widzę, że nagle żeton przeskoczył na 9. Ile więc razy jeszcze będziemy się ruszać?
Chciałbym też poprosić o klaryfikację która jest tura. W czasie wykładania rozkazów była ósma, więc rozumiałem, że będziemy ruszać się dwa razy. Ale teraz widzę, że nagle żeton przeskoczył na 9. Ile więc razy jeszcze będziemy się ruszać?
Ikonki to:
- Wilding Attack
- Nie można zagrywać zbierania wpływów (+Wildlingi rosną w siłę)
- Właściciel miecza decyduje, czy nie można zagrywać wymarszu +1 czy obrony (bądź też nic)
Pozostałe pola są aktualne.
Też jestem zaskoczony numerem tury z tego prostego względu, że w trzeciej talii jest o jedną kartę za dużo.
- Wilding Attack
- Nie można zagrywać zbierania wpływów (+Wildlingi rosną w siłę)
- Właściciel miecza decyduje, czy nie można zagrywać wymarszu +1 czy obrony (bądź też nic)
Pozostałe pola są aktualne.
Też jestem zaskoczony numerem tury z tego prostego względu, że w trzeciej talii jest o jedną kartę za dużo.
Tura jest 8.

Last edited by Windukind on Mon Jun 18, 2012 8:14 am, edited 3 times in total.
We do not sow
Nie dostałem jeszcze dowódcy.
We do not sow