Mw Summer Kayaking 2010
Moderator: Chimeria
Re: Mw Summer Kayaking 2010
miłego pływania. ja nie mam wolnego. Trzymajcie się !
Sat będzie niepocieszona. Liczyła, że jednak przyjedziesz.
Pytanie do ludzi z 3miasta. Jak jedziemy na spływ? Może być ten pociąg?

Last edited by Rosomak on Mon Aug 09, 2010 5:58 am, edited 3 times in total.
Coś mało ma ten pociąg stacji szanowny panie [;Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie,
niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania tutaj klikając.
Dziękujemy
Kod: F1
strona do wydruku
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Nice find, tylko dzień nie ten. Przypominam, że spływ zaczynamy w niedzielę, 22ego. Ale to połączenie jest codziennie i zdaje się, że to jedyna rozsądna opcja, skoro mamy być w Lipuszu przed południem. Zaraz dodam to do topicku organizacyjnego.
PS. Czy ktoś jedzie samochodem i chce skorzystać z parkingu ??
PS. Czy ktoś jedzie samochodem i chce skorzystać z parkingu ??
Ej! To widzę ,ze spotkamy się w Kościerzynie :) Ja wedle mojego rozkładu będę tam koczować już od 7:56 D: Wy przyjedziecie dopiero o 9:03. Jak pociąg będzie podstawiany wcześniej, to postaram się jakoś zająć miejsca, choć i tak to będzie tylko 20 minut jazdy x_X
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Masz pecha Usa bo pierwszy pks odjeżdza o 7:50 x_x a następny dopiero o 10:30 i 10:48 (punkt docelowy Lipusz, Cmentarz O_o)
Ale Kościerzyna to bardzo fajne miasteczko. Mogę Ci polecić zwiedzanie fantastycznych rond http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kościerzyna =] Objechaliśmy z Bartem, Matem i Windu, wściekłoczerwonym yarisem tego pierwszego, już chyba każde po kilkanaście razy :D
Anyway, te pks-y nie pasują nam jakoś zbytnio ale dojeżdzają do Lipusza przed południem więc gdyby jakimś przypadkiem uciekła ekipie z Gdyni kolej w Kościerzynie to możemy salwować się jazdą pks-ami po Kościerskich rondach.
http://www.e-podroznik.pl/public/search ... pId=-78588
Ale Kościerzyna to bardzo fajne miasteczko. Mogę Ci polecić zwiedzanie fantastycznych rond http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kościerzyna =] Objechaliśmy z Bartem, Matem i Windu, wściekłoczerwonym yarisem tego pierwszego, już chyba każde po kilkanaście razy :D
Anyway, te pks-y nie pasują nam jakoś zbytnio ale dojeżdzają do Lipusza przed południem więc gdyby jakimś przypadkiem uciekła ekipie z Gdyni kolej w Kościerzynie to możemy salwować się jazdą pks-ami po Kościerskich rondach.
http://www.e-podroznik.pl/public/search ... pId=-78588
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Właśnie sprawdziłam sobie tez połączenia busem, i lipa /; Trzeba będzie czekać (:
Ale patrzę na to pozytywnie, gdyż pozwiedzam sobie :) Mam tylko nadzieję ,że będzie gdzie torby na dworcu zostawić...... Spoko, jak byście mieli się na przesiadkę spóźnić, to zatrzymam pociąg xDDD
Ale patrzę na to pozytywnie, gdyż pozwiedzam sobie :) Mam tylko nadzieję ,że będzie gdzie torby na dworcu zostawić...... Spoko, jak byście mieli się na przesiadkę spóźnić, to zatrzymam pociąg xDDD
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Mogę jechać samochodem jeśli znalazłyby się dwie (może nawet i trzy) osoby do auta. Mi i Raflowi nie opłaca się jechać tylko we dwójkę, więc jeśli są chętni, to dajcie znać tu czy na maila/gg/kom, byle jak najszybciej. Zdaję sobie sprawę, że przyda się też potem transport na stacjonarkę, bo zdaje się, że tam nic nie dojeżdża.
Do kiedy Crow musisz określić czy będzie ktoś korzystał z parkingu?
Szczerze nie umiem określić ile wyjdzie za benzynę. Zaznaczam, że mam w planach zahaczyć najpierw o Gdynię, a nie jadę od razu Kościerzyna-Lipusz.
Wwa - Gdynia to około 375km, Gdynia - Lipusz to ok. 82 km. Przy czterech osobach nie powinno to przekroczyć 40zł/os. Byłoby super gdyby też te osoby z nami wracały, ale tak zapewne się nie da :D
Na zgłoszenia pewnie będę czekać tak, aby Crow mógł spokojnie dogadać się z firmą kajakarską.
Do kiedy Crow musisz określić czy będzie ktoś korzystał z parkingu?
Szczerze nie umiem określić ile wyjdzie za benzynę. Zaznaczam, że mam w planach zahaczyć najpierw o Gdynię, a nie jadę od razu Kościerzyna-Lipusz.
Wwa - Gdynia to około 375km, Gdynia - Lipusz to ok. 82 km. Przy czterech osobach nie powinno to przekroczyć 40zł/os. Byłoby super gdyby też te osoby z nami wracały, ale tak zapewne się nie da :D
Na zgłoszenia pewnie będę czekać tak, aby Crow mógł spokojnie dogadać się z firmą kajakarską.
@ Chime
A którego dnia i o jakiej godzinie planujecie wyjechać? Bo jak najpierw do Gdyni, to pewnie w sobotę p;
Ja wcześniej jadę do Krakowa, to może pojechała bym z Kraka do Wawy i się z Wami zabrała. Prawdopodobnie wyjdzie mnie taniej niż z Kraka wracać do wRocka i potem na kajaki [;
A którego dnia i o jakiej godzinie planujecie wyjechać? Bo jak najpierw do Gdyni, to pewnie w sobotę p;
Ja wcześniej jadę do Krakowa, to może pojechała bym z Kraka do Wawy i się z Wami zabrała. Prawdopodobnie wyjdzie mnie taniej niż z Kraka wracać do wRocka i potem na kajaki [;
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.