Sylwester MW 10/11
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 10/11
Hmm.. to może wezmę PS2 ze sobą? Tylko gdzie ja położyłem melty blooda... Lichu, masz to gdzieś jeszcze na dysku? jakbym nie znalazł, to wypalimy jeszcze raz
My z Asią będziemy dzień później jakoś przed południem:) Jak ktoś z 3miasta chce sie zabrać, to wściekle czerwony Yaris może wziąć 2 osoby.
Prośba - sorki za ten wygłup z "bookowaniem" łóżka, nie wiem co mi odpaliło, ale mimo all, moge prosić, by zostawić nam podłogę w pokoju koło kuchni wolną? To sobie z Asią rozłożymy tam materac. Z góry dzięki!
Prośba - sorki za ten wygłup z "bookowaniem" łóżka, nie wiem co mi odpaliło, ale mimo all, moge prosić, by zostawić nam podłogę w pokoju koło kuchni wolną? To sobie z Asią rozłożymy tam materac. Z góry dzięki!
Mam, nawet wypalone. Wezmę i Melty i Fate Unlimited Codes, a jak zmieszę to arcade sticka też. Nie wiem czy brać pokera więc jeśli są chętni na partyjkę to dajcie znać.Debart wrote:Lichu, masz to gdzieś jeszcze na dysku? jakbym nie znalazł, to wypalimy jeszcze raz
A necromancer is just a really late healer.
* Niestety do tej pory nikt nie zgłosił się sam, więc jak zwykle apeluję o przygotowanie jakichś artów na upominki Sylwestrowe. Przed samymi świętami w punkcie * nadruków są często kolejki, więc najlepiej by było, gdyby udało się coś przygotować do poniedziałku. Ewentualnie mogę spróbować zamówić nadruki po świętach (27-28.XII), ale jak wtedy coś nie wypali to nie będzie czasu na korektę.
* Poszukuję osoby do pomocy w organizacji eventu konkursowego. W zasadzie jedynym wymaganiem jest dostęp do internetu i oczywiście chęć poświęcenia pewnej ilości czasu. O ewentualne zgłoszenia proszę na PM / maila.
* Poszukuję osoby do pomocy w organizacji eventu konkursowego. W zasadzie jedynym wymaganiem jest dostęp do internetu i oczywiście chęć poświęcenia pewnej ilości czasu. O ewentualne zgłoszenia proszę na PM / maila.
W ciemno mogę napisać, że z Windu i Vertisem jesteśmy chętni. Na pewno znajdzie się pełno ludzi (Crow? Sat? Mazok?) :)GvS wrote:Mam, nawet wypalone. Wezmę i Melty i Fate Unlimited Codes, a jak zmieszę to arcade sticka też. Nie wiem czy brać pokera więc jeśli są chętni na partyjkę to dajcie znać.Debart wrote:Lichu, masz to gdzieś jeszcze na dysku? jakbym nie znalazł, to wypalimy jeszcze raz
Crow, "od biedy" możesz wykorzystać mojego arta ( http://saovine.deviantart.com/art/Not-m ... -187212362) jeśli nie zgłosi ci się nikt z czymś sensowniejszym. Ufam jednak, że się zgłosi x)
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Czy to Twoje zgłoszenie arta na nagrody sylwestrowe :D ?
hehe, w sumie czemu nie:D Wykorzystuj do woli:>