Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Popieram muzykę z Bajek :D
Dobrze, że się przypomniałaś z kasą, bo myślę, że większość osób (jak ja) po prostu zapomniała :(
Dobrze, że się przypomniałaś z kasą, bo myślę, że większość osób (jak ja) po prostu zapomniała :(
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Do kiedy najpóźniej muszę zrobić przelew?
Najlepiej w tym tygodniu, ale mogę za część osób wyłożyć i odebrać zennies na samym Sylwestrze.
hola, hola, jesteśmy już dorosłymi ludźmi, prawie wszyscy już zarabiają albo dorabiają, więc nie widzę sensu zakładania za kogoś chyba, że ma bardzo trudna sytuację, wtedy do Crowa na pw i ustalać detale prywatnie, ale nie wyobrażam sobie, że wpłaci teraz dziesięć osób, a za resztę drugie tyle trzeba dołożyć.
Fajnie że Crow to deklaruje, ale nie chciałabym aby nagle wszyscy poczuli się w roli osób opłacanych. Chyba stać Was na wyłożenie stu złotych, zwłaszcza po ostatnich komentarzach, że zjazdy możnaby robić w lepszych miejscach za większą cenę. :)
Naprawdę liczę, że większość osób wpłaci w terminie, inaczej spanie na podłodze! I z dala od kominka. o_o
Fajnie że Crow to deklaruje, ale nie chciałabym aby nagle wszyscy poczuli się w roli osób opłacanych. Chyba stać Was na wyłożenie stu złotych, zwłaszcza po ostatnich komentarzach, że zjazdy możnaby robić w lepszych miejscach za większą cenę. :)
Naprawdę liczę, że większość osób wpłaci w terminie, inaczej spanie na podłodze! I z dala od kominka. o_o
Ile mniej więcej winny byłby ktoś, kto będzie dopiero od soboty?
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Sao - nie jesteśmy kompletnie w stanie stwierdzić, ponieważ nie możemy ocenić nawet szacowanej liczby osób (choć na chwilę obecną wiemy, że będzie przynajmniej 10), która się pojawi. Jak zawsze mało deklaracji, przyjazdy i odjazdy na ostatnią chwilę. :D
Przy założeniu że będzie 15 osób osobodoba wyniesie ok 30zł, więc te 100zł jako zaliczka, o której mówię to przeważnie takie minimum, które trzeba założyć. Z góry uprzedzam, że kwota może się zmienić, będzie więcej osób - będzie taniej, tak samo w drugą stronę. Liczę, że jak zawsze stawimy się tłumnie. ;)
Przy założeniu że będzie 15 osób osobodoba wyniesie ok 30zł, więc te 100zł jako zaliczka, o której mówię to przeważnie takie minimum, które trzeba założyć. Z góry uprzedzam, że kwota może się zmienić, będzie więcej osób - będzie taniej, tak samo w drugą stronę. Liczę, że jak zawsze stawimy się tłumnie. ;)
Wpłaciliśmy. Na dzień dzisiejszy się deklarujemy ale pewnie będzie to właśnie od soboty. Mam nadzieję, że jak nam się cos sypnie, to możemy liczyć na zwrot zaliczki ;P
My boy builds coffins, he makes them all day
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Nie, jesteśmy złodziejami, okradniemy was i za te pieniądze polecimy na karaiby.
:)
:)