Mat, stonuj trochę magię, Sat i ja jesteśmy demonami - magię mamy wrodzoną, a takich cudów nie robimy:) Chociaż sam opis zaklęcia z pisakiem uroczy<3
Dziewczyny! <wystawia koszyczek na pieniądze> A bileciki są?

W mojej opinii było to zaklęcie dość proste. To było coś jak czyszczenie piaskiem i wbrew pozorom była to magia powietrza. Na normalnych warunkach z dopalaczem zabawa była by jeszcze lepsza :DXellas wrote:Mat, stonuj trochę magię, Sat i ja jesteśmy demonami - magię mamy wrodzoną, a takich cudów nie robimy:) Chociaż sam opis zaklęcia z pisakiem uroczy<3
Słoneczko, takie zaklęcie można zrobić na kilka sposobów, ale sądząc z użytego przez Ciebie opisu, o poszczególnych ziarenkach piasku, wniosek o magii powietrza byłby pierwszym przeze mnie zakładanym.Rosomak wrote:W mojej opinii było to zaklęcie dość proste. To było coś jak czyszczenie piaskiem i wbrew pozorom była to magia powietrza. Na normalnych warunkach z dopalaczem zabawa była by jeszcze lepsza :DXellas wrote:Mat, stonuj trochę magię, Sat i ja jesteśmy demonami - magię mamy wrodzoną, a takich cudów nie robimy:) Chociaż sam opis zaklęcia z pisakiem uroczy<3
This time, we will be more creative.zalał Wam Shiroue
Pani Noire, jak już :DMaczer wrote:pani Noire
Noire, Ty trollu. To jest serious business :D Nie deprecjonuj godzin które marnujemy pisząc posty :D I wkładu "intelektualnego"Noire wrote:Wychodzenie fabularne wychodzeniem, ale kłócenie sie jak młodzież to drugie :D
Które Caibe zrozumiał opacznie, gdyżPozostałe dwa pistolety zostały wycelowane w wystające zza tronu pośladki Ehrena i Raflika.
Szybko skoczył w prawy róg sali, skąd miał dobry widok na to co znajduje się za tronem,
iRaflik tymczasem znajdując się około piętnastu metrów,
Tu powinno być coprawda Ehrena, niemniej nie sądze że tron miał 15 metrów szerokości, a odskok wykonuje się "DO" kogoś a nie "OD" kogoś, niemniej cała sytuacja fabularnie jest accetable...Raflik odskoczył poza zasięg wzroku Caia