Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Przelew za mnie i Psycha już poszedł. Będziemy najprawdopodobniej od piątku (bardzo, bardzo późno wieczorem) lub w sobotę rano. Weźmiemy Carcassonne z dodatkiem, literki i kilka talii kart.
Pytanie kontrolne, jedzie ktoś może przez Kraków? ;P
Albo będzie ktoś w krk do 20, przydała by mi się pomoc z ogarnięciem planszówek.
Planuję zabrać:
Descent, Dominion, Slavika, Szogun, może civkę.
Albo będzie ktoś w krk do 20, przydała by mi się pomoc z ogarnięciem planszówek.
Planuję zabrać:
Descent, Dominion, Slavika, Szogun, może civkę.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Taii - przed sylwkiem będziemy pewnie z Wronkiem na chwilę w Krk któregoś dnia, więc mogę je od Ciebie wziąć i odwieźć jakoś po sylwku ;)
Na piwo wybrać się ne udało, to może choć znowu na chwilę się spotkamy jak z namiotem xD
Na piwo wybrać się ne udało, to może choć znowu na chwilę się spotkamy jak z namiotem xD
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
A mamy orientacyjne pojęcie ile nas jest i kto jedzie:)?
Powiem tak: jedziemy w piątek (lub w czwartek, jeśli Psychowi uda się dostać urlop) - mamy dwa wolne miejsca w samochodzie. Planowana trasa przejazdu Mikołów - Katowice - Częstochowa - Piotrków Trybunalski - Warszawa - Kania. Zbaczać zbytnio nie planujemy, ale jeśli ktoś będzie chciał dosiąć się po drodze, zapraszamy.
Chimeria wrote:Nie, jesteśmy złodziejami, okradniemy was i za te pieniądze polecimy na karaiby.
:)
Chcę pocztówkę! p:
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Skoro już szastamy workiem z grami to wezmę nieśmiertelną Neuroche hex i może Twilight Struggle
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Usa, było by zajebiaszczo :D tylko ja w piątek albo w sobotę jadę do domu, ale jak cos to Heineken pewnie będzie w mieszkaniu, wiec dawaj znać.
Mógł by mi ktoś powiedzieć w której Kani jest ten sylwester? Bo wyszukiwarka połączeń pkp mi kilka wyświetla ;P
Mógł by mi ktoś powiedzieć w której Kani jest ten sylwester? Bo wyszukiwarka połączeń pkp mi kilka wyświetla ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Pkp nie dojedziesz do Kanii Polskiej niestety :< Zazwyczaj jeździliśmy do Warszawy a z tamtąd 'Dorexem' ale ten ostatni też już nie istnieje podobno :D Napewno jeśli dostaniesz się do Serocka (pks-em z Wawy również) to ktoś Cię odbierze swoim mobilem. Można też dojść z niego pieszo acz nie jest to krótka trasa
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Taii: tu masz pokazane na mapie gdzie to :D
https://maps.google.com/maps?q=52.52489 ... 1&t=m&z=13
OGŁOSZENIA PARAFIALNE!!!!
Mam w planach arta sylwestrowego zawierającego wszystkich obecnych.
Zamierzam umieścić w nim każdego, kto do niedzieli rano potwierdzi mi, że wyslał przedpłatę sylwestrową. Jeśli do tego czasu nie dostanę potwierdzenia, nie mogę zagwarantować, że będziecie na obrazku ;<
ps. oszczedzicie mi mnostwo czasu i energii jesli przy okazji podrzucicie na PMke skrocony opis wizualny waszych postaci <3 i ewentualnie za co sie przebieracie :D (inaczej sama wam cos glupiego wymysle <3)
EDIT:
ps. ale PLX im szybciej tym lepiej. Musze zaczac rysowac w piatek jesli mam zdazyc ;<
https://maps.google.com/maps?q=52.52489 ... 1&t=m&z=13
OGŁOSZENIA PARAFIALNE!!!!
Mam w planach arta sylwestrowego zawierającego wszystkich obecnych.
Zamierzam umieścić w nim każdego, kto do niedzieli rano potwierdzi mi, że wyslał przedpłatę sylwestrową. Jeśli do tego czasu nie dostanę potwierdzenia, nie mogę zagwarantować, że będziecie na obrazku ;<
ps. oszczedzicie mi mnostwo czasu i energii jesli przy okazji podrzucicie na PMke skrocony opis wizualny waszych postaci <3 i ewentualnie za co sie przebieracie :D (inaczej sama wam cos glupiego wymysle <3)
EDIT:
ps. ale PLX im szybciej tym lepiej. Musze zaczac rysowac w piatek jesli mam zdazyc ;<
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.