Yellow Line - Komentarze v2
Re: Yellow Line - Komentarze v2
Rezerwacja po Sat i Windu
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Caibre wrzucił fajny link do pojazdów, więc update do bardziej aktualnej wersji pojazdu Tarietha.

We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Czekam na Sat... ale jak nie będzie nic do 18 to piszę swojego posta
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ja OS wyobrażałam sobie tak, że wjeżdzamy praktycznie od razu w labirynt, po labiryncie sa mosty nad przepascia, ktore koncza sie wielkim rondem ze stojacym minotaurem, za którym znowu jest labirynt.
Dokladnie napisalam, ze wjezdzam w boczna odnogę labiryntu, nie było ani słowa o żadnych jaskiniach, w związku z czym zamierzam wykorzystać Twoje niedoczytanie na moją korzyść <3
Dokladnie napisalam, ze wjezdzam w boczna odnogę labiryntu, nie było ani słowa o żadnych jaskiniach, w związku z czym zamierzam wykorzystać Twoje niedoczytanie na moją korzyść <3
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Cai chyba rezerwował kolejke chwile przed Sat i jak usunął posta by wkleić nowego to Asia zarezerwowała :D'
Conquered, we conquer.
Cai, trajektoria lotu Twojego samochodu została zmieniona w poście Windu. Samochód teraz leci " W stronę bardzo stromego kamienistego zbocza, prowadzącego do jednego z lokalnych przepięknych górskich jezior. ".
Zauważone. Powiedzmy że poprawione.
ps szatkowanie się rezerwacjami? It's like old times all over again!
ps szatkowanie się rezerwacjami? It's like old times all over again!
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Finally ^^
Crow wrzucił byś po poście Sat opis tej próby Posejdona? :)
Crow wrzucił byś po poście Sat opis tej próby Posejdona? :)
R. Kot
R. Kot
Jesli chodzi o kolejność: zakładam, że Taiiowi chwilę zajęła walka z Minotaurem, co pozwoliło mnie w spokoju zakosami przejechać labirynt. Dlatego wlasnie jedziemy teraz leb w leb.
Crow napisz o Posejdonie i nastepnym OSie ;<
Crow napisz o Posejdonie i nastepnym OSie ;<
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.