Ale weź daj spokój, kto by leciał z trójmiasta, to jak lecieć z lotniska RADOM :PUSAGI wrote:To prawie jak promocja: 10 biletów w cenie 2 D:
Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Ankieta zjazdowa otwarta: http://forum.multiworld.pl/viewtopic.php?f=4&t=624
Ja zagłosowałem na Grecję, ale podejmę się organizacji dowolnej zwycięskiej opcji z wymienionych. Liczę jednocześnie, że wyjazd leśny dojdzie do skutku.
Przed oddaniem głosów wstępna analiza kosztów wyjazdu do Grecji. Noclegi mają dużą szansę zamknąć się w 'polskiej' cenie 50zł za osobodobę. Tradycyjnie - im więcej osób, tym taniej. Z drugiej strony sam przelot może być dość kosztowny. Będziemy szukać jakiegoś atrakcyjnego połączenia, ale przelot samolotem może kosztować (w dwie strony) ponad 500zł.
Ja zagłosowałem na Grecję, ale podejmę się organizacji dowolnej zwycięskiej opcji z wymienionych. Liczę jednocześnie, że wyjazd leśny dojdzie do skutku.
Przed oddaniem głosów wstępna analiza kosztów wyjazdu do Grecji. Noclegi mają dużą szansę zamknąć się w 'polskiej' cenie 50zł za osobodobę. Tradycyjnie - im więcej osób, tym taniej. Z drugiej strony sam przelot może być dość kosztowny. Będziemy szukać jakiegoś atrakcyjnego połączenia, ale przelot samolotem może kosztować (w dwie strony) ponad 500zł.
Mat to konkretnie - spływ czy grecja? Bo nie wiadomo jak Cie liczyć.
Imo to jak byk oznacza Grecje, a Mat deklaruje, ze któregoś dnia zorganizuje nam w Grecji spływ :DRosomak wrote:Spływ w Grecji. Będziemy sobie pływać kajakami pomiędzy wyspami :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Spływ w Grecji... Mam lepszy pomysł. Popłyńmy kajakami DO Gracji :DSatsuki wrote:Imo to jak byk oznacza Grecje, a Mat deklaruje, ze któregoś dnia zorganizuje nam w Grecji spływ :DRosomak wrote:Spływ w Grecji. Będziemy sobie pływać kajakami pomiędzy wyspami :D
@Crow, może ustalmy jakiś konkretny termin do zbierania głosów? Np. Dwa tygodnie? Będzie można wtedy po mału zacząć rozglądać się za spaniem, jak będziemy mieli już kilka konkretnych propozycji to będziemy oficjalnie liczyć ludzi. Rozumiem, że MW kocha się decydować na dwa dni do przodu, ale to sprawia, ze denerwują się wszyscy zajęci organizacją a potem jedziemy do jakiegoś Krzyża (gdzie, mimo ze fajnie i sympatycznie, to warunki byly pozostawiające wiele do życzenia....)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Agreed, dwa tygodnie, najpóźniej koniec lutego. Marzec to i tak trochę ostatni dzwonek na łapanie tanich lokacji.
im szybciej tym lepiej, moi współpracownicy już sobie zaklepują urlopy i drżę, że zabraknie na mnie dobrych terminow :(