Mw Summer Kayaking 2010

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Crow

Re: Mw Summer Kayaking 2010

Post by Crow »

Ja będę miał kuchenkę ale z małymi butlami. W razie czego się podzielę, ale lepiej żeby po jednej na kajak było...

Wspominałem w różnych rozmowach, że chciałbym przed samym spływem w sobotę zorganizować spotkanie u siebie. Niestety muszę z tych planów zrezygnować. Widzimy się więc w pociągu / w Lipuszu.
Chimeria

Post by Chimeria »

Tez bedziemy mieć kuchenkę, ale małą, mamy również dwie małe butle. Możemy użyczać, tylko kupcie butle, ale przydałoby się więcej kuchenek niż dwie x.x
Akaryuu

Post by Akaryuu »

Wygląda na to, że będę w Lipuszu już w sobotę, i przenocuję pod namiotem :D.. to jest dla mnie najtańszy sposób dojazdu.. 8 godzin tłuczenia się osobowymi, ale za to za 40 PLN :D Ktoś reflektuje? ;p
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Chimeria

Post by Chimeria »

Aka, nadziejo moja upadła T_T

W jaki sposób planujemy się dostać z punktu końcowego do Okonin? Rozumiem, że firma kajakowa może nas odrzucić do Lipusza albo do Huty Kalnej, skąd teoretycznie jest o wiele bliżej. Wątpię zaś by nas do samych Okonin zawieźli. Wątpię także żeby udało się nam wszystkim z nimi zabrać. W Hucie pkp nie ma, czyli z Lipusza do Śliwic i stamtąd niepewny bus lub spacer?
Noire

Post by Noire »

Okej - nie wiem jak bylo z komarami na ostatnim spływie, ale warto już zacząć łykać codziennie witamine B12, żeby nas te małe dranie nie wpieprzyły.
Conquered, we conquer.
Crow

Post by Crow »

Dwie uwagi dotyczące tak części stacjonarnej, jak spływu:

1) Wpłaciłem zaliczki tak za kajaki jak za stacjonarkę, ale nie mogę w tym roku zapłacić z góry za całość. Prosiłbym więc, by wszyscy zabrali ze sobą gotówkę do pokrycia kosztu na miejscu.

2) Osoby, które szykują lub planują przyszykować jakieś arty na pamiątki ze zjazdu najlepiej żeby przesłały mi je w poniedziałek, lub dały znać że nadal nad nimi pracują wraz z informacją na kiedy będą gotowe.
Crow

Post by Crow »

Mały update w kwestii namiotów. Zgodnie z moim obecnym stanem wiedzy mamy więcej miejsc w namiotach, niż osób. Rozkład wygląda następująco:

(4os) Raflik Chi Mazoku (.)
(2os) GvS Noire
(2os) Vertis (.)
(3os) Crow Sat (.)
(3os) Momoko, Gośka, Irin
(4os) Usagi, Mat, Akaryuu (.)
(2 os) Maczer, Iza

W tej sytuacji może np. Vertis nie brac namiotu i przyłączyć się do któregoś z pozostałych. Możecie też dogadać się w kwestii innych międzynamiotowych migracji. Widać, że dla nikogo miejsca nie zabraknie a dogadanie szczegółów pozostawiam Wam.
Akaryuu

Post by Akaryuu »

hmm.. czyli rozumiem, że namiotu nie muszę brać.. tylko burzy mi to trochę mój plan rozbicia się w Lipuszu na noc z soboty na niedzielę :)
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
USAGI

Post by USAGI »

Tak, namiot biorę czteroosobowy, takoż zapraszam Vertis jeśli reflektujesz [;
Biorę również butlę z palnikiem, myślę ,ze na wszystkich hmm namiotowiczów ;p starczy [;
Z pozostałymi również się podzielę z chęcią, mam nadzieję ,ze gazu starczy D:

Aka - hamak i między drzewkami pod dworcem :D
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Crow

Post by Crow »

UWAGA, ważne pytanie: O której godzinie dotrą do Lipusza osoby, które nie jadą z Chi ani nie jadą z Gdyni (Usa, Irin, Momoko, Gośka)? Najlepiej żebyście trafili w okolicy 9:30, choć nie umówiłem się jeszcze na dokładną godzinę z odbiorem kajaków.
Post Reply