Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
OGŁOSZENIA PARAFIALNE CD.
Tu moja aktualna lista obecnosci (do obrazka):
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... 2p4LVlxMWc
Tu moja aktualna lista obecnosci (do obrazka):
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... 2p4LVlxMWc
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Przelew zrobiony. Jadę na sylwestra.
Do listy dopisz i moją osobę.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Okej. Jestem zaskoczona szybkoscia, z jaka wszyscy mi odpisywaliscie <3 Spodziewalam sie duzo mniejszego odzewu, w zwiazku z ktorym na pewno dam rade wszystkich narysowac _^_;''.
W tym momencie wyglada to tak, ze rysuje wszystkich w kolejnosci "kto pierwszy sie do mnie odezwal", przy czym pierwsi leca ludzie, ktorzy podali mi swoje przebrania.
Rownoczesnie postaram sie narysowac was jak najwiecej!
Przepraszam ;<
EDIT
Polecam zagladanie do tego pliku: poniewaz updatuje w nim progress. Jak skoncze wszystkich, ktorym zaznaczylam informację o stroju, zaczynam tych, ktorzy wyslali mi opis swojej postaci i robie tak zwana "wolna amerykanke", i zamierzam byc w niej bardzo podla <33333
W tym momencie wyglada to tak, ze rysuje wszystkich w kolejnosci "kto pierwszy sie do mnie odezwal", przy czym pierwsi leca ludzie, ktorzy podali mi swoje przebrania.
Rownoczesnie postaram sie narysowac was jak najwiecej!
Przepraszam ;<
EDIT
Polecam zagladanie do tego pliku: poniewaz updatuje w nim progress. Jak skoncze wszystkich, ktorym zaznaczylam informację o stroju, zaczynam tych, ktorzy wyslali mi opis swojej postaci i robie tak zwana "wolna amerykanke", i zamierzam byc w niej bardzo podla <33333
Lista osób, od których dostałem przelewy:
1 Ada (od Norrda)
2 Bart
3 Bronek przez W
4 c914
5 Ch4os
6 Chimeria
7 Crow
8 Dislike
9 Dzika
10 GvS
11 Mazoku
12 Morgana
13 Norrdec
14 Psychoo
15 Raflik
16 Renler
17 Saovine
18 Satsuki
19 Taii
20 TerAnia
21 Usagi
W stosunku do listy Satsuki brakuje Mata i Xellas. Robiliście przelewy? Ktoś jeszcze został pominięty?
Czy ktoś ma kontakt poza-telefoniczy z Psychem? Próbuję mu od tygodnia odpisać na SMS, ale nie działa :<.
1 Ada (od Norrda)
2 Bart
3 Bronek przez W
4 c914
5 Ch4os
6 Chimeria
7 Crow
8 Dislike
9 Dzika
10 GvS
11 Mazoku
12 Morgana
13 Norrdec
14 Psychoo
15 Raflik
16 Renler
17 Saovine
18 Satsuki
19 Taii
20 TerAnia
21 Usagi
W stosunku do listy Satsuki brakuje Mata i Xellas. Robiliście przelewy? Ktoś jeszcze został pominięty?
Czy ktoś ma kontakt poza-telefoniczy z Psychem? Próbuję mu od tygodnia odpisać na SMS, ale nie działa :<.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Si, ale w piątek po południu to dostaniesz w poniedziałek południową transzą pewnie, bo nie wiem czy zdążyło w piątek wyjść. Gomene miałam trochę na głowie i w ostatniej chwili sobie przypomniałam @_@
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Patrz 2 post od góry na tej stronie. Jak nie ma to pewnie zaksięgują w poniedziałek dopiero.Crow wrote:W stosunku do listy Satsuki brakuje Mata i Xellas. Robiliście przelewy?
Pytanie kontrolne, kto zjeżdża się 28 do wawy i o której? Może spotkamy się jakoś w kupie?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Ja 27 jadę samochodem z Liczem, Sat i Adą, radze nie zdawać sie na komunikację w postaci Dorexów.
Taii - zapytaj Ryjka albo Norda, oni też jakoś będą się wybierać do kani.
Z góry przepraszam osoby, które jakoś do mnie pisały, przez pw na forum lub gg, którego już nie używam, za brak odpowiedzi. Lepiej na komórkę się wbijać albo gtalka :D
Taii - zapytaj Ryjka albo Norda, oni też jakoś będą się wybierać do kani.
Z góry przepraszam osoby, które jakoś do mnie pisały, przez pw na forum lub gg, którego już nie używam, za brak odpowiedzi. Lepiej na komórkę się wbijać albo gtalka :D
W poprzednich latach z dworca PKS na Zachodniej można było dojechać do Serocka a stamtad ewentualnie pewnie ktos moglby ludzi zgarnac. W najgorszym wypadku pieszo, da sie, sprawdzalam :D