Witajcie moi mili. Dzisiejszego dnia po kilku daremnych próbach zakupienia porzebnych mi do T2 kart poszedłem po rozum do głowy. Zasępiłem się, brodę podparłem i zstąpiłem w zakątki gdzie dawno nikt nie odkurzał a pająki urosły do rangi Szeloby. Na półce w najbardziej zakurzonym pokoju umysłu, za szkiełkiem kryło się pudełko z napisem - "Pomysł. W razie potrzeby zbić szybkę". Brzdęk! <kichnięcie od kurzu> <efekt dźwiękowy uchylania starego skrzypiącego wieka kufra>
-O, to niezłe nawet.-rzekłem. - Urządźmy sobie prywatny wątek giełdowy. Wielu z forumowiczów gra/grało/zna grających i pewnie gdzieś w kazamatach ich legowisk kryją się jakieś zapomniane karty. Jak pokazał ostatnio przykład Harrow (które dostałem od kogoś za 10 gr i chciałem właśnie wyrzucić), karty mało oczekiwane wracają do typu i stają się podstawami decku. Kto wie- może ktoś z nas ma nawet Power9 schowane w pawlaczu albo używa Moxów jako podstawek pod szklanki?
Postujcie swoje listy Have/Want z dopiskiem S - Sprzedam, Z- zamienię.
Niech każdy wstawia tylko jednego posta i edytuje go z czasem, tak żebyśmy się nie pogubili. Wolno shamelessly bumpować czyli pisać post informacyjny na dole tematu w stylu "Nowa aktualizacja listy" aby wyróżnić wątek na liście aktywnych tematów.
Ja zacznę:
Want:
Blue:
Kwestie finansowe do ustalenia.