L4D 2

Miejsce na lekkie, spamerskie tematy, testy, linki i obrazki.

Moderator: GvS

Windukind

Re: L4D 2

Post by Windukind »

Ja już widzę, jak będziemy uzgadniać kto się poświęci .......... :DDDDDDD. Damn nie mogę się doczekać.

Maczer daj sobie spokój z gareną graj z nami. Jak tylko skończysz projekt i Bart wróci możemy spokojnie zrobić nockę z nowymi patchami i nowymi mapi (nie wiem, czy zdążymy zdobyć sacrifice, ale może już będzie).

Damn Bill, był moja ulubioną postacią...

(btw. mam teraz przynajmniej dwa razy silniejszego kompa, więc jestem gotów na każdą nockę).
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Crow

Post by Crow »

Mam podobne odczucia, co Maczer - nie dość, że w dwójce zmienili na prawdę fajnych bohaterów na jakichś cieciów, to jeszcze teraz uśmiercają najfajniejszą (no, może poza Zoey has started the witch) postać z jedynki...
Windukind

Post by Windukind »

Crow...... spełniłbyś nasze marzenia i wpadł na jedną nockę l4d2. Poszukujemy drugiej pełnej drużyny do team vs.

(chociaż ja sobie nie wyobrażam, jakie szanse mają ludzie przeciwko czterem zainfekowanym sterowanym przez graczom, no chyba tylko poprzez korzystanie ze skrótów, którymi boty nie chodzą).
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Rosomak

Post by Rosomak »

chociaż ja sobie nie wyobrażam, jakie szanse mają ludzie przeciwko czterem zainfekowanym sterowanym przez graczom
To zależy od składu drużyny. Nasz paczka ma chyba większe szanse na przetrwanie jako ocalali i będzie siać większy zamęt jako zainfekowani.

Swoją drogą też chciałbym vs 4 na 4. Jak co mogę spróbować namówić brata jak będzie okazja by zgrać 4x4
Mazoku

Post by Mazoku »

Ja się piszę na nockę 4x4!

Może brak mi doświadczenia jako survivor, ale ostatnio odkryłem w sobie pewien naturalny talent do zjadania ludzi (mam nadzieję, że tylko jako zombie :D).
Your favourite fearless hero.
Debart

Post by Debart »

No cóż...

Crow
Maz
Maczer
Adam (Mat v.2)
Mat
Crow
Windu
Bart

Brakuje tylko jednej osoby:> Może uda się Chaosa namówić? Już raz z nami grał. Albo Roberta!
Crow

Post by Crow »

Moje specjalizacja w ratowaniu świata jest na poziomie taktyczno-strategicznym. Bezpośrednie strzelanie do zombie pozostawiam swoim podwładnym, więc nie jestem odpowiednią osobą do wzięcia udziału w evencie.
Rosomak

Post by Rosomak »

Crow bez przesady dasz radę. Ja z Bartem robimy ocalałym większą rozbierduchę niż wszystkie zombie razem wzięte.
Ps.: Jak co to moj brat Adam pisze się na granie 4x4.
Maczer

Post by Maczer »

Specjalnych zainfekowanych jest zawsze 4 i tak jak w przypadku ocalałych czasem botek potrafi więcej zdziałać niż prawdziwy gracz. Tyczy się to głównie chargerów i hunterów aczkolwiek w praktyce sprawdza sie też i w przypadku pozostałych klas.
W kwestii 4vs4 mam jeszcze zawsze chętnego rezerwistę - waszego ulubieńca :D Ale też wolałbym widzieć w tej roli Crowa bądź kogoś innego z forum
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Windukind

Post by Windukind »

Myślę, że Chaos mógł zapełnić miejsce 8.

Też bym widział Crow, tylko trzeba rozgryźć czemu się tak bardzo zasłania przed nocką pełnej wyśmienitej zabawy.

Ja już teraz chciałbym zaproponować termin 16 października. Półtora tygodnia, tak abyśmy mieli czas wszystko spokojnie zaplanować i namówić nie namawialnych.
We do not sow

Post Reply