Sylwester MW 10/11
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 10/11
Potwierdzam oficjalnie, że się piszę na Sylwka i już nie mogę doczekać się przebieranek. :D Steampunk to fajny quest, chociaż niełatwy, ale to tym lepiej że tak dużo czasu mamy na przygotowanie kostiumu ^^.
A tak w ogóle to jeszcze żyje i będę pól na pól.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
jest dość dość spora szansa ze w tym roku się pojawię. Oczywiście jeśli nikt nie ma nic przeciwko X)
Bru przyjeżdzaj! I bierz Czewy ile się da:) Long time no see you guys!
Do wiadomości: MW-11
Raport taktyczny:
29 i/lub 30.12.2010 (data niedoustalona ze względów bezpieczeństwa) będzie mieć miejsce przerzut ładunku modułowego oznaczonego kodem DXK-130. Rozmiar przesyłki wahać się będzie od 1,5x0,5m do 25kg (+1 człowiek do ochrony). Biuro Przerzutowe korporacji PCV poszukuje informacji nt. wszelkich możliwych form transportu alternatywnego na trasie Toruń -> Warszawa -> stacja polarna Kania. W przypadku braku opcji transport nastąpi środkami komunikacji publicznej, wysoce pożądana asysta przy przeładunku. Zawartość przesyłki: utajniona.
kod autentyczności
Vodka-Vodka-Pivko-Kadarka-Absinth
sygnowane przez
kpt. Donnerweter Vidu
88th SF
Raport taktyczny:
29 i/lub 30.12.2010 (data niedoustalona ze względów bezpieczeństwa) będzie mieć miejsce przerzut ładunku modułowego oznaczonego kodem DXK-130. Rozmiar przesyłki wahać się będzie od 1,5x0,5m do 25kg (+1 człowiek do ochrony). Biuro Przerzutowe korporacji PCV poszukuje informacji nt. wszelkich możliwych form transportu alternatywnego na trasie Toruń -> Warszawa -> stacja polarna Kania. W przypadku braku opcji transport nastąpi środkami komunikacji publicznej, wysoce pożądana asysta przy przeładunku. Zawartość przesyłki: utajniona.
kod autentyczności
Vodka-Vodka-Pivko-Kadarka-Absinth
sygnowane przez
kpt. Donnerweter Vidu
88th SF
Domyślam się, że i tym razem mam odebrać klucze od właściciela, huh Disu?
Aha, możemy załatwić to tak jak przy którejś okazji z przeszłości. Przyjadę wcześniej i odbierzemy klucze gdzieś na dworcu.
Nothing is impossible
My Deer All,
A jeśli chodzi o dojazd, to jak robimy? Dzwonmy do Dorexa, sprawdzamy, czy kierowca żyje oi ustalamy warszawską zbiórkę? Każdy indywidualnie? Any ideas? Jeśli będzie zbiórka warszawska, chętnie się zabiorę. No chyba że koniec końców przyjadę z REnem 31.12 oO. Tego jeszcze ani on nie wie, ani ja XD
A jeśli chodzi o dojazd, to jak robimy? Dzwonmy do Dorexa, sprawdzamy, czy kierowca żyje oi ustalamy warszawską zbiórkę? Każdy indywidualnie? Any ideas? Jeśli będzie zbiórka warszawska, chętnie się zabiorę. No chyba że koniec końców przyjadę z REnem 31.12 oO. Tego jeszcze ani on nie wie, ani ja XD
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Zakładając iż los nie zgotuje mi więcej radosnych niespodzianek, służę uprzejmie. Wrocław na pewno zgarnę, a 31.12 i tak będę w Wawie. A z Wawy do Kani to przecież rzut beretem bez antenki.Saovine wrote:My Deer All,
Jak się ktoś odważy >]
A little overkill won't hurt anyone
Przepakowane postacie, przepakowane organizacje, czary, technologie. I Caibre.

Przepakowane postacie, przepakowane organizacje, czary, technologie. I Caibre.
Prawdopodobnie będę w Wawie 30.12 i będzie trzeba jakoś dostać się na to zadupie kanijskie, więc mógłby ktoś podać tel do Drutexu? (ewentualnie zapodać info o alternatywnych środkach transportu do Kani)
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy