Sylwester MW 10/11

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Post Reply
Noire

Re: Sylwester MW 10/11

Post by Noire »

Spadajcie ;/
Conquered, we conquer.
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Sammuel trochę późno zgłaszacie chęć uczestnictwa. Aktualnie na mojej liście mam 32 osób pewnych i pod 40 osób zgłoszonych wcześniej, ale nie do końca pewnych. Już nie ma wolnych łóżek, tak na oko już nie ma nawet wolnej podłogi w większości pokoi. Domek ledwo wytrzymuje 30 osób i gdzieś koło tej wartości chce ustawić limit. Aktualnie upewniam się o osoby niepewne, ale na dziś będę musiał Ci odmówić.
Nothing is impossible
Crow

Post by Crow »

A ja się cieszę na spotkanie z Wami <3.
Aria

Post by Aria »

Ja bym na waszym miejscu nie jechała, ale zaczynam odkrywać w was skłonności masochistyczne i brak instynktu samozachowawczego.

Co do fajerwerków: moge dołożyć sie do składki, moge kupić własne, do każdego planu sie dostosuje. Tylko właściwie po co te fajerwerki? Mamy na MW dzieci? Bo tylko je to chyba rajcuje :D. W moim starczym wieku najgorszy moment sylwestra to wyjść z tej duchoty w sukience na śnieg i patrzeć jak jeden gość odpala petardy (bo mnie samej nigdy nie pozwalają bo odstrzelę sobie palce. Tak, dupę sobie odstrzelę, po prostu żal wam odejść od tak super zabawy).

Petardy mi nie przeszkadzają ale równie dobrze mogło by ich nie być. Jeśli chodzi o efekty to zawsze sie znajdzie jakiś sąsiad maniak który i tak nam uprzyjemni widok swoim zestawem małego pirotechnika.
Rosomak

Post by Rosomak »

To może zapodajcie listę osób które jadą, by było wiadomo ile jest chętnych.
Aria

Post by Aria »

Jest zaraz na początku tego tematu ignorancie :D http://forum.multiworld.pl/viewtopic.ph ... 993#p11993
Farmazon

Post by Farmazon »

Distant wrote:Sammuel trochę późno zgłaszacie chęć uczestnictwa. Aktualnie na mojej liście mam 32 osób pewnych i pod 40 osób zgłoszonych wcześniej, ale nie do końca pewnych. Już nie ma wolnych łóżek, tak na oko już nie ma nawet wolnej podłogi w większości pokoi. Domek ledwo wytrzymuje 30 osób i gdzieś koło tej wartości chce ustawić limit. Aktualnie upewniam się o osoby niepewne, ale na dziś będę musiał Ci odmówić.
Nie ma sprawy. Jeżeli nie ma miejsca, to nie będziemy przecież wynajmować mieszkania w Warszawie i dojeżdżać :)
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Maczer

Post by Maczer »

Wow, ja się nie podpisuję pod tą jawną niechęcią O_o

Huki i błyski muszą być! Podobno ogłupiają zombie.
A jako człowiek który lubi z duchoty wyskoczyć na chłodne powietrze dorzucę się dwudziestką bądź większą, do uzgodnienia, w razie potrzeby
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Windukind

Post by Windukind »

Ja też nie wiem, o co chodzi z Samuelem i Alienką. Przecież tu wszyscy na forum się nienawidzą a i tak ze sobą jeździmy.

Co do fajerwerków, to nie ma żadnego problemu, możemy przekazać ich znaczną część w ręce Arii. Mogę dokupić też lont, abyś miała zabawę łączenia kilku rakiet razem.
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Aria

Post by Aria »

To by było super, to będzie pierwsze odpalenie rakiet w moim życiu, jestem wzruszona ;___;

A co do ilości osób, jestem tak samo przerażona jak Disu, a nawet bardziej. Obawiam sie, że będę musiała robić siku na dworze.
Post Reply