Po 1sze primo, najpierw trzeba zrobic teraz na szybko liste, kto bedzie chetny na obiady, a kto bedzie robil jedzenie we wlasnym zakresie. A przypuszczam, ze chetni sie znajda na wspolny obiad D:. Z tego co wiem nitu odpada, bo mi powiedzial ze bedzie jechal na zupkach...no chyba ze mu sie odwidzialo. Ale bede sie dzis z nim widzial to sie go zapytam czy zdania nie zmieni :PUSAGI wrote:Do Tesco tak czy siak trzeba będzie jechać, kupić żarcie na obiady jak zawsze p;
Ile się zrzucamy na żarcie? Gumowy, policzyłeś coś tam już?
Po 2gie primo, czy juz wiadomo jaka bedzie zrzuta na pasze, alko i inne ustrojstwa od osoby? Bo albo mi sie wydaje albo Disu jeszcze nic nie wrzucil ^^...ale moze moj wzrok mnie zawodzi to nie wiem :P.
Po 3cie primo, jezeli chodzi o jadlospis to za bardzo nie myslalem i wymysle wszystko na szybko z glowy, co by za drogo nie wyszlo i bylo szybkie do zrobienia ;] p;
To narazie tyle...jak cos mi sie przypomni to bede pisal
A teraz mam prosbe do was...napiszcie mi ile osob i kto jest chetny/bedzie refletkowal sie na wspolny obiad, robiony przeze mnie...no chyba ze sie boicie o swoje zycia XD