Sylwester MW 10/11
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 10/11
Ja z Jian dorzucimy się do składki na obiady.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Poczekaj aż zobaczysz moje przebranie XDAria wrote:Ja z Zizą też chętnie skosztujemy tych słynnych gumowych obiadów.
Mam apel do tych co sie nie chcą przebierać- Nie bójcie sie, właśnie zobaczyłam mój strój,i tak nie możecie wyglądać głupiej ode mnie. Możecie sie bez wstydu poprzebierać <3
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Ja wezmę ze sobą sprawdzone słoiki i będę jeść indywidualnie, chyba że Gumowy przekona mnie swoim menu.
O przepraszam, ja wyznaję zasadę zmywania od razu po zjedzeniu, którę kultywuję na każdym zjeździe :D
Ja jedzenie zorganizuje we własnym zakresie (nie ma to jak poswiateczne zabieranie zarcia) wiec count me out.
Ja jedzenie zorganizuje we własnym zakresie (nie ma to jak poswiateczne zabieranie zarcia) wiec count me out.
Conquered, we conquer.
bylabym chetna tylko troche mnie martwia te 2 dychy na tylko trzy obiady.... ;/
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Fakt Satsi. Za dwie dychy miałabyś prawie dwadzieścia distant zupek p;
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
so... are you rebel?
normalnie bym sie pewni cieszyla, ze fajnie, ze tak tanio ale chwilowo mam okres "o kurwa nie ma kasy" wiec musze troche ponarzekac, sorki
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ja jestem za składkowymi obiadami i też chętnie się dorzucę do gumowego jedzenia :)
Your favourite fearless hero.
Ja najprawdopobniej również (zależy od menu). 20zł to bardzo mało.
A necromancer is just a really late healer.
Ok. 6,60 za obiad nie jest źle - ja robie sobie sama obiady, bo lubie gotowac.
Jednak nadal nie moge sie pozbyc wrazenia, ze skladka zywieniowa zawsze byla wyzsza
Jednak nadal nie moge sie pozbyc wrazenia, ze skladka zywieniowa zawsze byla wyzsza
Conquered, we conquer.