Zjazd letni 2011
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd letni 2011
po przeczytaniu pierwszego Tomu gry o tron stwierdzilam, ze chce dac planszowce druga szanse ;D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Gra o tron FUCK YEAH!
Już mnie kusiło by zagrać bez książek, teraz to jest mus. Lannister FTW :D
Już mnie kusiło by zagrać bez książek, teraz to jest mus. Lannister FTW :D
Nothing is impossible
LoL xD Zrobi się z Matem wyprawę na grzyby jak rok temu p;Debart wrote:Teraz to już nawet zajęte dziewczyny nie przyjadą :PRosomak wrote:Po co? Ja się dziewczynami chętnie zajmę :DWindukind wrote:Niech ktoś weźmie jakieś dilda dla dziewczyn, aby miały co robić przez te 5 godzin naszej nieobecności.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Planszówka jest ciężka i nie dla każdego. Wymaga kilku godzin skupienia, agresywnego tworzenia sojuszy, czytania myśli przeciwników, balansowania zaufaniem, wyciągania noży z pleców. Jest grą o sumie zero. Tak jak powiedziała Cersei win or die. Z powyższych względów nie jest dla każdego, a nie wiedząc tego nie będziesz czerpała z niej odpowiedniej przyjemności : ).Satsuki wrote:po przeczytaniu pierwszego Tomu gry o tron stwierdzilam, ze chce dac planszowce druga szanse ;D
Btw. ja bym poprowadził Greyjoyów, aby trzymac w szachu Tyrellów Mazoka.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Ma ktoś rękawice bokserskie? Może zrobimy turniej bokserski? Drugą parę wezmę ja.
Są w realu z 40 zł.
Co do LARPA proszę, żeby każdy wziął jakąś część ubrania, która upodobni go do dziecka. Koszulkę z Kaczorem Donaldem, czapeczkę z daszkiego itd.... (czy mod mógłby wrzucić do to topica organizacyjnego?)
Przydałoby się też:
boom box na baterie
taśma do oznaczania granic
4 x pochodnie
samochód (ktoś przyjeżdza?)
worki na śmieci
taśma klejąca
megafon byłby mega
nie chcę targać tego i tysiąca innych rzeczy na południe Polski, więc plis, jeśli ktoś ma niech da znać.
Co do LARPA proszę, żeby każdy wziął jakąś część ubrania, która upodobni go do dziecka. Koszulkę z Kaczorem Donaldem, czapeczkę z daszkiego itd.... (czy mod mógłby wrzucić do to topica organizacyjnego?)
Przydałoby się też:
boom box na baterie
taśma do oznaczania granic
4 x pochodnie
samochód (ktoś przyjeżdza?)
worki na śmieci
taśma klejąca
megafon byłby mega
nie chcę targać tego i tysiąca innych rzeczy na południe Polski, więc plis, jeśli ktoś ma niech da znać.
We do not sow
Crow, naucz się czytać :D
W poprzednim poście napisałam, że ja i Vertis będziemy od wtorku, 7 dni, do 6 sierpnia.. który RÓWNIEŻ jest wtorkiem, a nie niedzielą jak pisałeś :D
Więc uściślę, jeśli nie zrozumiałeś:
Vertis i Noire będą na zjeździe od 30.08.2011 - 06.09.2011
W poprzednim poście napisałam, że ja i Vertis będziemy od wtorku, 7 dni, do 6 sierpnia.. który RÓWNIEŻ jest wtorkiem, a nie niedzielą jak pisałeś :D
Więc uściślę, jeśli nie zrozumiałeś:
Vertis i Noire będą na zjeździe od 30.08.2011 - 06.09.2011
Conquered, we conquer.
Nie będzie mnie na zjeździe. Trzymają mnie ważne obowiązki w Trójmieście, niestety nie uda mi się wykręcić.
Jaka szkoda, a byłem ciekaw nowej trójmiastowianki na forum. ;]
Ogłoszenia parafialne.
Odświeżyłem listę zjazdową. W pierwszym tygodniu pojawi się AlexBB!
Oraz jest duże prawdopodobieństwo, że na zjeździe pojawi się niespodzianka, która prosiła o nie wpisywanie na listę :)
Ogłoszenia parafialne.
Odświeżyłem listę zjazdową. W pierwszym tygodniu pojawi się AlexBB!
Oraz jest duże prawdopodobieństwo, że na zjeździe pojawi się niespodzianka, która prosiła o nie wpisywanie na listę :)
Nothing is impossible
Prawdopodobnie będę miał dodatkowego pada i wezmę instalkę do BlazBlue: Calamity Trigger (bijatyka - mam nadzieje, że komp da radę ją udźwignąć)