Call of Duty: Modern Warfare 2

Miejsce na lekkie, spamerskie tematy, testy, linki i obrazki.

Moderator: GvS

Post Reply
Taii

Call of Duty: Modern Warfare 2

Post by Taii »

Cześć, razem z kumplami pociskamy sobie w niektóre wieczory w MW2 i tak sobie pomyślałem, że może ktoś z forum chciałby się przyłączyć do wieczornego odmóżdżania i zabijania się wirtualnymi pociskami? A może znajdą się wygłodzeni gracze żądni zabawy w jakiegoś fps'a? :) im więcej graczy tym większa frajda :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Namakku

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2

Post by Namakku »

Osobiście pocinam w Space Marine`a i czekam na Battlefield 3 więc raczej się nie skuszę, ale jeśli wy macie zamiar się przerzucić na któryś z tych tytułów , daj znać.
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Taii

Post by Taii »

Osobiście Space Marina mam i oczekuję zombie moda z orkami, bo tryb sm na csm mnie troszkę nie bawi :D ale można coś pograć, oprócz mnie jeszcze dwóch moich kumpli ma WH więc można by się zebrać jakąś ekipą na granie. Mój nick na Steam: Taii (chyba xD) avek to taki southparkowy ludek ze skrzydełkami i aureolką :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Namakku

Post by Namakku »

Exterminatus ma 25 wyjść więc na dniach będzie można znowu katować heavy boltera :)
Dziś może coś pogramy, zobacze jak z czasem będę stał.
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Post Reply