[PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Moderator: Crow
Re: [PBF] A Game of Thrones, sezon 1
Na nowej mapce brakuje jednego piechura w Sunspear.
Tych rekrutów jak nie pociągniesz z bicza, to będą się grzebać Panie, ale są idą idą...
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Martell - rozkazy wydane.
Szalony Korm Greyjoy wyruszył w morza, niszcząc historię wielkiego wyspiarskiego rodu poprzez desakrację herbu... który teraz tylko obrazuje, jak bardzo nieprzewidywalne będą nadchodzące dni. O jakie wybrzeża rozbiją się czerwone fale?
Nas cieszą nieustające rekrutacje w Riverrun, ale obawiamy się, że stanowią one co najwyżej przekłamanie, o którego pilne usunięcie prosimy.
Nas cieszą nieustające rekrutacje w Riverrun, ale obawiamy się, że stanowią one co najwyżej przekłamanie, o którego pilne usunięcie prosimy.
Nas południowców również bardzo interesuje, o jakie wybrzeża rozbiją się czerwone fale.
Maesterze Windu. Twa stronniczość jest zabawna.
Proponowałbym Ci przy okazji w wolnej chwili obwieść wieże czarną smugą. Samą obecnością swą powinny siać grozę wśród panów pobliskich zamków. Tymczasem chowają się one przykładem tych wilczych w śniegach północy...
Proponowałbym Ci przy okazji w wolnej chwili obwieść wieże czarną smugą. Samą obecnością swą powinny siać grozę wśród panów pobliskich zamków. Tymczasem chowają się one przykładem tych wilczych w śniegach północy...
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Stark - rozkazy wydane
A necromancer is just a really late healer.
Tyrell - rozkazy wydane
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Lordzie Ziza i lordzie Korm, Wasze Mądrości nie wysłały mi jeszcze rozkazów.
Bękarcie Maczerze Storm, jeśli masz chwilę, mogę podesłać Ci szkice lorda Zizy i możesz dodać cienie. Mój czas ostatnio się bardzo skurczył.
Bękarcie Maczerze Storm, jeśli masz chwilę, mogę podesłać Ci szkice lorda Zizy i możesz dodać cienie. Mój czas ostatnio się bardzo skurczył.
We do not sow