Usunąłem posta z rezerwacją Windu. Taii jak przypostujesz (za Windu) usuń proszę też swoją rezerwację.
Caii - ciężko się momentami zorientować kogo próbujesz zabić, a komu pomóc ;p.
Yellow Line - Komentarze v2
Re: Yellow Line - Komentarze v2
Wszystkich. I wszystkim!
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Ok... chcę coś napisać, ale już straciłem orientację, więc niech ktoś mnie poprawi ale sytuacja przedstawia się tak:
Jestem na sekundy przed zderzeniem się z rakietą:
bo Windu wypuścił zasłonę dymną ze 100 metrów w górę gdyż
Jestem na sekundy przed zderzeniem się z rakietą:
Jednak najpierw wylądowałem w zasłonie dymnej na oleju SatMyślę, że Caibre nie chybi. Sekundy dzielą Raflika od skorzystania z pomocnej dłoni płomiennego demona.
Raflik leciał w chmurę dymu prosto na masę rozlaną przez Sat.
bo Windu wypuścił zasłonę dymną ze 100 metrów w górę gdyż
natomiasy przy plamnie jest CaiTak czy siak ten drugi nie ma teraz zielonego pojęcia, w co leci i kiedy uderzy w ziemię.
który myślał iż mój skok skonczy się dopiero na portaluZadowolony rudzielec wyciągnął miotłe i niespesznie ruszył w kierunku plamy oleju naszpikowanej gwoździami.
tak?Fakt iż wypadkowa wektorów improwizowanego pocisku i ostatniej rakiety kończył się idealnie w portal sprawiał mu wyjątkową satysfakcję
Imho - Jesteś na sekundy przed trafieniem rakietą. Jednocześnie zaraz wlecisz, lub już wleciałeś, w zasłonę dymną Windu która pozbawiła Cię widoczności ziemi, plamy Sat, bolidu Tarietha (który zjechał z drogi i gwałtownie wytracił prędkość) i w ogóle wszystkiego w promieniu działania. Tymczasem Caibre niespiesznie zmierza w stronę plamy oleju, przekonany, że Cię trafi.
Mój błąd z lokalizacją plamy oleju. As Crow said.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Jako mały bonus na pobudzenie wyobraźni: Maczer, Satsuki i Caibre jadą w samochodach inspirowanych mniej lub bardziej prawdziwymi pojazdami.
Satsuki:

Caibre:

Maczer:

Nie wiem neistety, jak z kolorami. Wells jak rozumiem jedzie w sześciokołowym wozie wielkości sporego vana. Samochód Raflika to Chaoticowa składanka, z każdym kołem innej wielkości, ale rozmiarami przypominająca pojazdy Macza i reszty. Największy problem mam z wyobrażeniem sobie wozu Tarietha, ale rozumiem, że to też coś standardowego.
Satsuki:

Caibre:

Maczer:

Nie wiem neistety, jak z kolorami. Wells jak rozumiem jedzie w sześciokołowym wozie wielkości sporego vana. Samochód Raflika to Chaoticowa składanka, z każdym kołem innej wielkości, ale rozmiarami przypominająca pojazdy Macza i reszty. Największy problem mam z wyobrażeniem sobie wozu Tarietha, ale rozumiem, że to też coś standardowego.
Wygląd Raptora przypomina bardzo, nowy batmobile, z tym, że ma z tyłu dodatkową parę kół i jest tak jak Crow napisał wielkosci vana.

"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Pojazd Tarietha jest wzorowany na, oczywiście z modyfikacjami:

Tarieth jest człowiekiem, nie jest prawą ręka Windu. Co do zasłony dymnej to poszła bardziej na pojazd i w przód niż w górę.
A tu jak wyobrażam sobie pojazd Sat:
http://www.flickr.com/photos/michaelhol ... /lightbox/

Tarieth jest człowiekiem, nie jest prawą ręka Windu. Co do zasłony dymnej to poszła bardziej na pojazd i w przód niż w górę.
A tu jak wyobrażam sobie pojazd Sat:
http://www.flickr.com/photos/michaelhol ... /lightbox/
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Hym, pamiętałem, że Tarieth był elfem, ale chyba nie było to nigdzie powiedziane. Opis tego NPCa jest tutaj: http://multiworld.pl/forum/viewtopic.php?p=14085#p14085 .
W Ośmiu Pieczęciach i pewnie na Shiroue. Wydaje mi się, że mylicie go z Ilveanem (przynajmniej na pewno Maczer : P ).
We do not sow