Yellow Line - Komentarze v2
Re: Yellow Line - Komentarze v2
uff zdążyłem :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Upiekło Ci się, ale następny może nie mieć tyle szczęścia.
PS. Jeśli widzicie, że ktoś przekoryczł 12 godzin rezerwacji posta to możecie opisać jego 'konsekwencje fabularne' nie czekając na mnie.
PS. Jeśli widzicie, że ktoś przekoryczł 12 godzin rezerwacji posta to możecie opisać jego 'konsekwencje fabularne' nie czekając na mnie.
A nie 16? ;p
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Hym, były różne informacje w różnych miejscach. Rzeczywiście powinno być 16.Taii wrote:A nie 16? ;p
Myślę, że wirus Barta dosięga wszystkich uczestników, tych w OSie również.
Bardzo podoba mi się pewien aspekt ostatnich postów Taiia i Sat - wyprzedzają się na wzajem i przesuwają się do przodu trasy. Część pozostałych postów wygląda, jakbyście stali w miejscu ... co po poście Raflika staje się prawdą.
Status wyścigu:
Względna pozycja graczy:
--- Wewnątrz pierwszego OS ---
1) Wells
2) Satsuki
---- Jeszcze przed OS ----
3) Maczer
4) Tarieth
5) Raflik
6) Caibre
- Pierwszy portal był na szczycie góry, opis OS tutaj: viewtopic.php?p=16801#p16801 . Teraz protal pozostaje aktywny w niewielkiej komorze przysypanej grubą warstwą głazów.
- Większość robotów-pułapek zniszczona, ale może zostały jakieś niedobitki
- Uczestnicy wyścigu którzy nie zdążyli dojechać do portalu stoją w miejscu, w okolicy rumowiska. Tracą dystans do Wellsa i Sat.
- Wszyscy uczestnicy wyścigu chwilowo oślepieni przez Przeziębienie (w OS również)
- Wells: Pewne uszkodzenia wewnętrzne po ataku robotów. działko EMP zniszczone, działko szczura zniszczone, po trafieniu działkiem EMP. Status OK.
- Satsuki: Samochód trochę poobijany od kamieni. Pod ostrzałem przez Wellsa. Najbliższy cel dla Minotaura.
- Maczer: Status OK.
- Tarieth: Sprzęt na dachu uszkodzony. Status OK.
- Raflik: Pojazd spalony, przechodzi jakąś transformację.
- Caibre: Uszkodzenia karoserii, uszkodzenia przedniej szyby i flak.
Moment, wydaje mi sie, ze najblizszym celem minotaura jest jednak Taii?
EDIT: dobra, widze. ze on ten pomnik minal...
EDIT: dobra, widze. ze on ten pomnik minal...
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jeśli nikt nie ma nic przeciwko to chcialam wyjątkowo poprosić o zajęcie mi kolejki do piątku wieczorem. Aktualnie dzieja sie w quescie rzeczy bezpośrednio związane z moja postacią a nie mam możliwości napisać swojego posta w ciagu 16 godziny
Edit: chodzi mi o postu postaci, które mogą bezpośrednio wpłynąć na moja kolejność na OS oraz wszystkich klocacych sie z agenda.
Całą reszta moze śmiało pisać.
Edit: chodzi mi o postu postaci, które mogą bezpośrednio wpłynąć na moja kolejność na OS oraz wszystkich klocacych sie z agenda.
Całą reszta moze śmiało pisać.
hmm.. dość niefortunnie napisałem parę linijek dalej ale myślę,że nie zmieniają specjalnie sytuacji dla Sat. Jeśli jednak zajdzie taka potrzeba to je mogę usunąć
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Nie sadze zebys miał zmienić moja ytuacje, pisz śmiało
<killing intent> ^____^
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Cai you made my day ^^
Quest zaczyna się rozkręcać w dobrym kierunku :D
Quest zaczyna się rozkręcać w dobrym kierunku :D
R. Kot
R. Kot