Nagie forum - ecchi trollan

Miejsce na lekkie, spamerskie tematy, testy, linki i obrazki.

Moderator: GvS

korm

Nagie forum - ecchi trollan

Post by korm »

Dano kormowi pomysl na IRC i korm sie za to zabral. No dalej samce oceniajcie, ktory obrazek najlepszy itd.

Xell:

Image
Image

Usa:

Image
Image

Sat:

Image
Image

Sao:

Image
Image

Chi <incoming rage>:

Image
Image

Noire:

Image
Image

CZESC KORM.
Po prostu daruj sobie tą część, proszę, do pozostałych nic nie mam.

edit: FFFFFF obrazki nie chcialy dzialac...
give her the dick
Chimeria

Re: Nagie forum - ecchi trollan

Post by Chimeria »

<podejście z zawodu> Najbardziej podoba mi się obrazek przedstawiający Sao, choć Sat jest równie... e... urocza. U Xell główka trochę krzywo wchodzi (albo to kwestia niekorzystnej pozycji), Usa wyszła najbardziej modelowato. Noi przypomina mi Len. :< Mimo, że to nudystki, dobrze że zaczął się jakiś ruch w polu graficznym tematyki MW. O ile nie posunie się to za bardzo dalej to będzie spoko xd Popracuj nad uszkami. :P </podejście z zawodu>

<Chimeria> ...........................ffffffffffffffffffff wtf. </Chimeria>
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Panie kormie jedyne czego bym się przyczepił, że potrzebujemy więcej detali. Tak poza tym mi się podoba. Chyba trolling się nie powiedzie. Jak mi ktoś niedawno powiedział MW jest "zjebane moralnie" :D.
Nothing is impossible
USAGI

Post by USAGI »

Distant wrote:Panie kormie jedyne czego bym się przyczepił, że potrzebujemy więcej
... dziewczyn na forum :D
Xell - popieram ,ze ma jakoś dziwnie głowę xX
Usa - xD Ne wiem czemu ale na pierwszy rzut oka, ręce skojarzyły mi się ze stopami O_o
Sat - Ładnie wyszła, urocze, żółte oczka ^^
Sao - Najbardziej mi się podoba :3 lol, brakuje jeszcze tylko kropel wody na skórze p;
Chi - Dziwną pozę ma ale ładnie się prezentuje, poza tymi sztucznymi uszami i brakiem ogonka /; Włosy ładne :D
Noi - prawie jak jakaś wróżka wygląda xD Prze te włosy które na pierwszy rzut oka wyglądają jak skrzydełka [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Chimeria

Post by Chimeria »

Distant wrote:Jak mi ktoś niedawno powiedział MW jest "zjebane moralnie" :D.
Każdy kij ma dwa końce, więc o którą skrajność moralności tu chodzi Disu? :P
Te postaci to pseudo nasze chary z dawnego MW, więc jakoś niespecjalnie mnie razi to, że są nagie. Chyba, że po prostu przyzwyczaiłam się do tego na uczelni. _^_ Nie wiem co chcieliście wywołać, flame'a od osób, które nie życzą sobie takich piców czy co, ale chyba nie wyszło.
Btwm brakuje Arii. xD

EDIT
Sry, to mi po prostu nie działało =D A myślałam, że usunięto XDDD
Tsuorama

Post by Tsuorama »

Brakuje jeszcze gwardii moherowych beretow na forum..

Chi wyszla spoko imo.
If you ever become a mother, can I have one of the puppies?
Image
9255655
Last Result:
DL Speed: 19463 kbps (2432.9 KB/sec transfer rate)
UP Speed: 1432 kbps (179 KB/sec transfer rate)
Latency: 45 ms
Noire

Post by Noire »

Powiedz mi kormie, czy do tego twojego programu są patche na płec męską? Bo porobiłabym sobie męską część forum jako shota XD. Jak dla mnie fajny projekt, moja postac fajnie Ci wyszla. Jak wspomniałam na gg mam 'ale' do duzych piersi, bo wyszly srednio, jednak wiem, że to wina programiku xd. Chetnie zobaczyłabym inne ujęcia.

P.S: I jak mogłeś zapomnieć o Arii, wynocha naprawić swój błąd xd
Conquered, we conquer.
Crow

Post by Crow »

Xellas nie ma jak dla mnie za dużej głowy i ogólnie wygląda dobrze. Usa ma świetną fryzure, choć nie wiem, czy skojarzyłbym ten rysunek z nią właśnie. Sat jak już zostało zaznaczone wygląda uroczo mimo prawej ręki. Paniom najbardziej przypadła do gustu Sao, ale z mojego punktu widzenia do Śmierci i Gramatycznej Nazistki nie pasuje konwencja loli @@. A Sao wyszła chyba najbardziej loli z całej kolekcji. Chi - Asuka moja wielka miłość:D. Fajnie wyszła, choć lol na porównanie prawej piersi z lewą. Wiem, że nie zwracasz uwagi na tak przyziemne kwestie, ale jeśli choć raz widziałeś Noi na żywo to wiesz, że może czuć się bardzo pokrzywdzona rozmiarem 'swojego' biustu na rysunku.

Najbardziej mi do gustu przypadła Chime, ale nie wiem, czy to nie przez słabość do Asuki. Nojka jest chyba najlepiej 'technicznie' narysowana (tj najtrudniej tam się przyczepić do krzywej ręki, za chudej nogi, etc), choć Usa też wygląda bardzo solidnie.

Ciekawe, kto podejmie wyzwanie...
Attachments
pedobear26ul7.jpg
pedobear26ul7.jpg (78.65 KiB) Viewed 8703 times
korm

Post by korm »

Liiiisieeeeee wchodz na irc, lub cokolwiek <szczegolnie, ze teraz bylo przjescia na danet, gdzie nie powinno byc problemow z zagranicznymi ip

Noire - z tego co pamietam to gdzies sobie jest mod z shota a niedlugo ma wyjsc nawet specjalny dodatek. Z drugiej strony wlasnie 'tajemniczo pojawia sie na moim kompie' nieco bardziej pro program w ktorym sam planuje dobrac sie do samcow.

Edit: Kwestia Arii - by to to zrobic musze zrobic odpowiednia paskowana teksture a to troszke czasu mi zje, fanom Arii moge ja obiecac, ze 'bedzie skonczona jak bedzie gotowe' - czyli kiedys.
give her the dick
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Chimeria wrote:
Distant wrote:Jak mi ktoś niedawno powiedział MW jest "zjebane moralnie" :D.
Każdy kij ma dwa końce, więc o którą skrajność moralności tu chodzi Disu? :P
W tą "Moda na Sukces" stronę.
Nothing is impossible
Post Reply