Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
Jak masz czerwony, to weź proszę:)!
Możliwe, że spray będę mieć ze sobą, ale nie na 100%
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Proponuję aby każdy zassał jakąś nutkę z bajki, z której cosplayuje postać. Możemy zrobić fajny pokaz, a jeśli nie, to przynajmniej playlista nam się uzbiera :D
Pytanie natury technicznej. Będzie tam zasięg gsm?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
No nie przesadzajmy, jest pod stołem w kuchni i przy kominku w rogu salonu też czasem jest ino gorąco tam:DChimeria wrote:Jak chce to jest :D
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Jak zawsze zalezy od sieci
Era (T-Mobile) mial czasami nawet 5 kresek, ale i tej sieci zdarzalo sie gubić.
Najgorszy był Play, nie wiem jak reszta
Era (T-Mobile) mial czasami nawet 5 kresek, ale i tej sieci zdarzalo sie gubić.
Najgorszy był Play, nie wiem jak reszta
Conquered, we conquer.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Bart, niestety ten papier okazał się pomarańczową bibułą ewentualnie różowej też mam trochę, nie wiem czy Cię to urządza?
Jakby ktoś miał farbkę do malowania twarzy białą to mógłby wziąć proszę?
Jakby ktoś miał farbkę do malowania twarzy białą to mógłby wziąć proszę?
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Zassalam 4 GB muzyki z bajek Disneya, Ph34r!
Bart, jakbys powiedzial o tym wczesniej to mam w cholere i ciut ciut farb w domu.. w Trojmiescie :) Ale zawsze mozesz w pierwszym lepszym papierniczym zakupic spray albo ewentualnie plakatowki i pedzel.
Jeśli chodzi o zasieg, w Orange najlepszy byl przed domkiem, praktycznie caly czas. W budynku zależnie od nastroju, ale czesciej go nie bylo niz byl :)
Bart, jakbys powiedzial o tym wczesniej to mam w cholere i ciut ciut farb w domu.. w Trojmiescie :) Ale zawsze mozesz w pierwszym lepszym papierniczym zakupic spray albo ewentualnie plakatowki i pedzel.
Jeśli chodzi o zasieg, w Orange najlepszy byl przed domkiem, praktycznie caly czas. W budynku zależnie od nastroju, ale czesciej go nie bylo niz byl :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Potrzebuje rzemienia*. Jeśli ktoś ma i mógłby przywieźć byloby super.
*albo nawet dwóch
*albo nawet dwóch
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.