Sylwester MW 12/13
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW 12/13
No właśnie nie wiedziałam, czy już się jakoś z Morgi dogadali. W każdym razie REn mówi, że nie jest to jakaś nagląca sprawa i możemy ją odebrać kiedyś u Morgany. W sumie ja bardziej za nią tęsknię niż on oO
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Bede w lutym jechac do Randomia. Moge ja zgarnac po drodze jesli ktos podejdzie pod ciuchcie
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jest jeszcze u mnie. Ale jeśli nikt więcej się nie zgłosi cała reszta jedzie do Morgi.
Napisałam do Cyfka, czy mógłby ją odebrać. Jeśli nie było by to dla niego i dla Ciebie Satsi problemem, to ta opcja byłaby mile widziana. Jeśli Cyf zaoponuje, to odbierzemy ją przy okazji od Morgi.
My boy builds coffins, he makes them all day
For you
For you
For you
For you
For you
For you
Cyfer, mozemy spotkac sie w GSie na KINO :DDDDDDDDDDDd
Saovi: przypomnij mi prosze o tym pod koniec stycznia bo znajac moje zdolnosci to trzy razy zapomne :D
Saovi: przypomnij mi prosze o tym pod koniec stycznia bo znajac moje zdolnosci to trzy razy zapomne :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Nie otrzymałem żadnej wiadomości <gwiżdże pod nosem>.Napisałam do Cyfka, czy mógłby ją odebrać.
Znaczy się w tym wypadku ja.Bede w lutym jechac do Randomia. Moge ja zgarnac po drodze jesli ktos podejdzie pod ciuchcie
Podsumowując moge zdjąć to brzemie odpowiedzialności i niepranych skarpet z pleców Sat.
Ok, ale dress code obowiazuje, ubieramy sie czystko hipstersko z minimum 2 widocznymi tatuażami :DCyfer, mozemy spotkac sie w GSie na KINO :DDDDDDDDDDDd
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Więc postanowiłeś w końcu pochwalić się swoim tatuażem z "my little pony" którym chwaliłeś się kiedy wracaliśmy z sylwestra?c914 wrote:Ok, ale dress code obowiazuje, ubieramy sie czystko hipstersko z minimum 2 widocznymi tatuażami :DCyfer, mozemy spotkac sie w GSie na KINO :DDDDDDDDDDDd
No ba, przeciez nie po to mam na ramieniu różowego kuca żeby zachwycać się nim tylko do lustra :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Plecak z rzeczami posylwestrowymi wrócił do Psycha i Morgany, ale u mnie jest jeszcze ładowarka z brytyjską wtyczką (i białą przejściówką). Ktoś może jej poszukuje?
Cieszę się Crow że znalazłeś moją ładowarkę do SE 750i^^ Pyrkon this time, czy może będziesz na popijawie u Taiia w Kraku?