Multiworld Cracov Invasion 16-17.02.2013
Moderator: Chimeria
Re: Multiworld Cracov Invasion 16-17.02.2013
Następnym razem będę wiedział, żeby nie kupować biletów w parkometrze to mi nie ucieknie ;P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Argh!!! Ja osobiście na wszelkie spotkania poza miastem* będę mogła wybrać się najwcześniej w marcu ==' REn też stwierdził, że na dzień dzisiejszy nie będziemy mieć sił na popijawę w Kraku w lutym, ale może innym razem się uda. Wstępne N na 90% :/
edit: poza miastem Warszawą, bo w końcu Pilawa to wiocha :P
ps. a tradycyjny seans pterodaktylowy przewidziany?
edit: poza miastem Warszawą, bo w końcu Pilawa to wiocha :P
ps. a tradycyjny seans pterodaktylowy przewidziany?
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Planowany seans takich hitów jak ET, Scooby Doo, Tron i oczywiście Super Mario ;DSaovine wrote:ps. a tradycyjny seans pterodaktylowy przewidziany?
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Sao! fisting! comeone! :PTaii wrote:oczywiście Super Mario ;D
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Jak pomyślę o tym co będziecie robić i jakie wspaniałe filmy dla potomności byłyby z tego...to, aż mnie skręca, mam nadzieję, że będziecie robić kompromitujące zdjęcia i filmy, którymi się podzielicie oczywiście^^
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Jeszcze ja! Poproszę mnie dopisać do listy :) Północ przybywa!
Ty tam radosny kolego ;)
Masz już jakieś konkrety? Bo od 7 do 14 luty będę trochę poza siecią, więc lepiej wiedzieć wcześniej c i jak :P
Gdyż będę miała jeden dzień na ogarnięcie się D:
Takoż gdzie, co, w jakich godzinach, strój wieczorowy obowiązkowy? Przebranie za syrekę? Własne śpiwory :C?
Dajesz, dajesz :V
Masz już jakieś konkrety? Bo od 7 do 14 luty będę trochę poza siecią, więc lepiej wiedzieć wcześniej c i jak :P
Gdyż będę miała jeden dzień na ogarnięcie się D:
Takoż gdzie, co, w jakich godzinach, strój wieczorowy obowiązkowy? Przebranie za syrekę? Własne śpiwory :C?
Dajesz, dajesz :V
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Informacje duszpasterskie:
15-17 pijemy u mnie
adres: św Krzyża 10/6
Jest to strefa B więc wjechać się nie da... mapkę gdzie można niedaleko zaparkować dodam jak skończę świętować obronę, lub wytrzeźwieję na tyle, żeby to ogarnąć.
Osoby dojeżdżające komunikacją miejską/krajową mam dobre wieści od dworca/przystanku do mnie jest ok 10 min
Należy się kontaktować telefonicznie :506018435
:D
Zła wiadomość dla mobilnych, najbliżej mnie można za free zostawić auto koło AGH albo ronda mogilskiego. Dobra wiadomość jest taka, ze do mnie od aghu jest ok 15min ;)
15-17 pijemy u mnie
adres: św Krzyża 10/6
Jest to strefa B więc wjechać się nie da... mapkę gdzie można niedaleko zaparkować dodam jak skończę świętować obronę, lub wytrzeźwieję na tyle, żeby to ogarnąć.
Osoby dojeżdżające komunikacją miejską/krajową mam dobre wieści od dworca/przystanku do mnie jest ok 10 min
Należy się kontaktować telefonicznie :506018435
:D
Zła wiadomość dla mobilnych, najbliżej mnie można za free zostawić auto koło AGH albo ronda mogilskiego. Dobra wiadomość jest taka, ze do mnie od aghu jest ok 15min ;)
R. Kot
R. Kot
byłem (ale nie powiem że zaliczyłem), przeżyłem (bo mnie nie opętał duch przeterminowanego krokieta), i sobie wracam (za wczasu, zanim ktoś zacznie mordować) <-polecam, Ryjek :)
Cieszę się, że Cyfer nas nie pozabijał ostatecznie. Wydaje mi się, że Taii był agentem ale w pozostałych misjach bardzo dobrze sprawdził się jako party leader :D
Szkoda, że nie idzie przeliczyć jak bardzo Sucharowa Krówka się wzbogaciła.
No i dzięki za zaangażowanie w nagrywaniu "materiału". Mam wielką nadzieję, że uda mi się z nim coś zrobić.
Zastanawiacie się pewnie po co was tu zebrałem

Cheers

Szkoda, że nie idzie przeliczyć jak bardzo Sucharowa Krówka się wzbogaciła.
No i dzięki za zaangażowanie w nagrywaniu "materiału". Mam wielką nadzieję, że uda mi się z nim coś zrobić.
Zastanawiacie się pewnie po co was tu zebrałem

Cheers

Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]