Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Ah no tak pół mazoku, to pewnie zamysł z tego okresu kiedy nie było potężniejszej postaci w slayersach :p. Ok. Musisz ssać krew? A jeśli tak to jaka ilość i w jakich odstepach czasu.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Cai opisywał odnalezienie ukrytej ładowni i o uruchomieniu glownego reaktora behemotha. Pociąg będzie w pelni sprany dopiero 20-22 dnia questa.Xellas wrote:To Cai musi uściślić swój post, bo tam jakąś przebudowę zakończył --> mówiłam co myślę o technicznym opisach, rozumiem każde słowo z osobna, ale za grosz sensu nie ma jak to łączę ^^''''Taii wrote: Przebudowa pociągu ma trwać dwa tygodnie!!!!! :P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Za bardzo nie wiem co się mialo palić w sterówce, oddalonej od zrodel ciepla tak bardzo jak tylko się da, ale okej. Fakt ze amunicja nie detonowala tez jest ciekawy, ale okej. I love you man!
I will kill you.
I will kill you.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Przyjrzyj się jeszcze raz mojemu nickowi i przemyśl to jeszcze raz. Tu nie chodzi o potęgę, a o miłość życia xDWindukind wrote:Ah no tak pół mazoku, to pewnie zamysł z tego okresu kiedy nie było potężniejszej postaci w slayersach :p. Ok. Musisz ssać krew? A jeśli tak to jaka ilość i w jakich odstepach czasu.
Muszę (to też jest w opisie...), tak jak na razie w queście piję, dwa razy dziennie nadgryzałam Ehrena. Na razie robiłam to rano i wieczorem, przy tym jak do tej pory działałam to wystarcza. Ilość i odstęp czasu zależy od tego co robię i jaką krew piję. Wiadomo człowiek jest słabszy - trzeba więcej, demon jest silniejszy - starcza na dłużej, idea jest taka, że im silniejsza jednostka, z której pije tym na dłużej starcza.
Bardzo pilnuje, żeby nie zabijać czy nie osłabiać, gdyby piła za dużo, taka osoba, mogłaby nie dochodzić szybko do siebie więc byłaby bezużyteczna z punktu widzenia kolejnego posiłku:) Po co psuć sobie jedzenie, nie? Xelli jest bardzo pragmatyczna.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Bombardujace cacko będzie sprawne gdy nadejdzie pora. Ciężko mi pisac zza kierownicy, ustosunkuje się później.Windukind wrote:To chyba gorzej dla niego : D, bombardujące cacko będzie potrzebowało napraw.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Nie chciałem, zebyś płakał, że ci cała maszyna wyleciała w powietrze, ale jakieś ważniejsze szkody musiały być. Załóż że obok były jakieś działa.Caerth wrote:Za bardzo nie wiem co się mialo palić w sterówce, oddalonej od zrodel ciepla tak bardzo jak tylko się da, ale okej. Fakt ze amunicja nie detonowala tez jest ciekawy, ale okej. I love you man!
I will kill you.
We do not sow
Raflik lepiej daj sobie spokòj, przyjdzie Batman i się skończy : P
We do not sow
Windu to ty daj sobie spokój.. Pokazy mody, telewizja, politechnika... zaraz zrobimy tam rewolucje a la 1917
Podoba mi się post łączony. Zauważyłem jedną, małą w sumie rzecz która może być myląca
- A więc. Nono. Skup się. – Przerwał im Ehren. - Możesz nam powiedzieć jak szybko przyjezdni śmiertelnicy zaczną odczuwać... Gościnność tej zapomnianej przez nanita dziury?
- Caibre, do czego pijesz? – Spytała Satsuki. Nona chrząknęła nieśmiało.
- Nono? – Ehren skierował spojrzenie na wiedźmę a gdy ta nie zareagowała, dodał: - Ogólnie cieszmy się, iż śmiertelników między nami mało jest. Czy twoja ekipa Sat przechodziła kwarantannę? Bo myśmy spadli na planetę prosto z bramy w zasadzie. Wells?
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
musi Ci Caibre i Nona odpowiedziec, ja nic nie zrozumialam z ich technobelkotu
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.