Teoria Wzrostu - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Crow

Re: Teoria Wzrostu - Komentarze

Post by Crow »

Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Poszło.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

Xellas <3 już nie moge sie doczekac imprezy :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Crow

Post by Crow »

Jeśli druga część posta jest nieskładna, to naniosę jeszcze jutro poprawki. Poza bazą ZCMu, większość wątków powinna chociaż zbliżyć się do siebie. Przypominam, że po przelocie PL brama jest nadal niestabilna.
Crow

Post by Crow »

W OP pojawił się nowy update timeline. Dzięki, Xellas!
Crow

Post by Crow »

Uaktualniłem również status questa w OP. Kilka otwartych wątków, na które zwróciłem przy okazji uwagę, a które można wykorzystać do budowania bądź podkopywania pozycji organizacji:

- Co robi Midrange? Jej grupa powinna już zakończyć kurację.
- Co z mundurami wysłanymi do Khartum przez Żabera?
- Jak liczna jest 'grupa' studentów, która dołączyła do PL?
- Ile mizergów zginęło w czasie ataku Ehrena ?
- Co dalej z Żaberem Ko? Czy po zniszczeniu obozu Farrończyków i zakończeniu misji jednoczenia klanów uznał go za pokonanego, czy będzie walczyć z jego dziedzictwem przejętym przez ZCM?

---------------------------
Po uzgodnieniu z Satsuki zmniejszony do bardziej rozsądnych rozmiarów został transport od GvSa. Stosowny edit powinien pojawić się jutro, ale jego zawartość zostanie sprowadzona do:

- Natienne i Eranai
- Niewielki adamentytowy czołg parowy
- 2 inżynierów, 2 biologów, 2 biochemików
- 4 gejsze
- 2 pilotów i 3 mechaników (zostają na statku)
- 15 żołnierzy z sprzętem
- 2 kufry a w nich stacje do komunikacji radiowej, cztery mechaniczne drony i dwa stare komputery.
- 1 kufer z podstawowym sprzętem laboratoryjnym – mikroskopy, odczynniki, próbówki.
- 5 kufrów z ubraniami gejsz i rzeczami osobistymi Natienne i Eranai.
- Dwa brystole Adamentytu 100 x 70 cm.

-------------------------------

Dodałem też do ostatniego posta fragment o Kurcie Lacko i licytowanej kopalni Psiej Ligi. Kopalnia pozostaje do wykupienia 'w zamian' za transport z wsparciem do questa od osoby, która jeszcze nie postowała.
Taii

Post by Taii »

Zacząłem wreszcie nadrabiać świateczne zaległości a moja klawiatura i monitor już ciszą się z napojenia ich kawą... Nie wiem, czy coś jest z moją poszarpaną dziwnymi skojarzeniami głową, czy to na prawdę wygląda strasznie podejrzanie ;D ;D
W końcu podszedł do drzwi gabinetu i lekko je uchylił, pilnując by nikt ciekawski nie zajrzał do pomieszczenia.

WWWWPrzypilnuj proszę – spokojnie powiedział do siedzącej przy swoim biurku asystentki – by nikt nie przeszkadzał mi przez najbliższą godzinę.

WWWWGdy rektor skończył wszystkie niezbędne badania Koranona wraz z miotłą, torbą, szczurem i pocztówką od Xellas została umieszczona w jednym z apartamentów gościnnych.

I jedna poważniejsza uwaga:
W pewnej odległości od samej twierdzy znajdują się natomiast cztery wieże obserwacyjne. Uwagę załogi jednej z nich przyciągnął pozostawiony przez ZCM wrak tramplera.
(Dzień dwunasty)
Po całonocnej jeździe Wells wymienił się za kierownicą z jednym z marinesów. Przyjęta taktyka zmian kierowcy pozwalała przemieszczać im się bez zbędnych postojów. Dzięki temu powinni dotrzeć w okolice Khartum w ciągu dwóch dni.
Trampler zespół się dnia następnego, czyli w dalszym ciągu dzielił ich cały dzień od Khartum, czyli grubo ponad 2000[km]
Musieli mieć naprawdę wysokie wierze :P
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
Xellas
Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna

Post by Xellas »

Taii wrote:Zacząłem wreszcie nadrabiać świateczne zaległości a moja klawiatura i monitor już ciszą się z napojenia ich kawą... Nie wiem, czy coś jest z moją poszarpaną dziwnymi skojarzeniami głową, czy to na prawdę wygląda strasznie podejrzanie ;D ;D
W końcu podszedł do drzwi gabinetu i lekko je uchylił, pilnując by nikt ciekawski nie zajrzał do pomieszczenia.

WWWWPrzypilnuj proszę – spokojnie powiedział do siedzącej przy swoim biurku asystentki – by nikt nie przeszkadzał mi przez najbliższą godzinę.

WWWWGdy rektor skończył wszystkie niezbędne badania Koranona wraz z miotłą, torbą, szczurem i pocztówką od Xellas została umieszczona w jednym z apartamentów gościnnych.
I love it<3

------

Opis kopalni będziemy robić jutro. Przepraszamy, ale dzisiaj Domina zbyt późno wróciła z roboty, a ja padam na pyszczek>.>
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki

"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki

Post by Satsuki »

zrobilam nerf mojego transportu
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Maczer

Post by Maczer »

Twierdza nie znajduje się w Khartum. To takie obozowisko Ridersów rodem z Fallouta. Domyślam się, że oficjalnie nie ma go na mapach =] Określenie jednak jak daleko jest wysunięte na południe od stolicy byłoby przydatne
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Post Reply