Teoria Wzrostu - Komentarze
Re: Teoria Wzrostu - Komentarze
Caibre nie wiem czy miejscowy ZCM bedzie chetny na wspolprace z Toba po tym, jak ich ostatnio zostawiles... :(
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Cii, mam pewien pomysł co się z nim stanie, skoro dołączył do ludzi przy wraku już po rozpoczęciu szarży ludzi Borygomosa. Czekam tylko na post Taiia... z drugiej strony - jeszcze tylko dwie godziny do anulowania rezerwacji z 'konsekwencjami fabularnymi'.
Jeśli to nikomu nie przeszkadza potrzebuję czasu do ok 20-21 w związku z pewnymi zawirowaniami czasoprzestrzennymi, żeby post był w miarę wartościowy merytorycznie.
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Enjoy
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Dodałem (za postem Windu) kilka paragrafów bezpośrednio po rajdzie Borygomosa. Z resztą muszę poczekać, aż zrównacie linie czasowe :p.
Caibre, zgrubłeś :DXellas wrote:Po zbadaniu okolicy szybko znalazła miejsce gdzie Driad dopadł Ehrena. Sądząc po głębszych śladach, zawlekli go nieprzytomnego. Później samochód jechał bardzo obciążony, więc Ehren na pewno w nim był. Ślady biegły prosto, więc nie prowadził.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Sat, jedno małe słowo, a tyle radości:)Satsuki wrote:Caibre, zgrubłeś :D
Gdybyście nie zauważyli, to zarówno Atis i Skuggi są już opisani.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
....nie, nie zniżę się i nie będę się odgryzał. Gniewu mojego nie zaznasz.Satsuki wrote:Caibre, zgrubłeś :DXellas wrote:Po zbadaniu okolicy szybko znalazła miejsce gdzie Driad dopadł Ehrena. Sądząc po głębszych śladach, zawlekli go nieprzytomnego. Później samochód jechał bardzo obciążony, więc Ehren na pewno w nim był. Ślady biegły prosto, więc nie prowadził.
Zemsta będzie sprawiedliwa. Jak Ch4os rzecze, slow but sure.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Moja część już jest gotowa. Sorki za błędy, każdą minutę na pisanie muszę dosłownie wywalczyć : P Piosenka nie jest na poziomie Kurta, ale nic pasujacego nie bylo pod reka.
Last edited by Windukind on Sat Apr 06, 2013 6:03 pm, edited 1 time in total.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Windu, there is no fukin way zobaczyć Skuggi ot tak po prostu.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm