Starcraft
Moderator: Crow
Re: Starcraft
Brawo Robert:)! Ja powoli umacniam się top 10 złota, co jak na mój skillset w starze to "WOW" ;-) Dzięki Windu za kilka pro-tipów!
Moje gratulacje jesteś kolejną osobą którą trzeba dopisac do listy "z nim nie gramy żeby nie dostać kompleksów i nie zniszczyć wizerunku o sobie: how awesome am i" :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
To co, umawiamy się na partyjke dziś wieczorem? Może zagramy jakies rzeźnickie FFA jak już komp na harderze spuści nam zwyczajowe bęcki.
Jestem za. Będę pewnie na vencie
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
No no no... Dzisiaj tak oficjalnie, moech będzie, że bedę :)
Congrat Robert ^^
Cyfu, zawsze można zrobić tak, że w jednej drużynie będzie Windu z Crowem albo Robertem, na resztę :D
Cyfu, zawsze można zrobić tak, że w jednej drużynie będzie Windu z Crowem albo Robertem, na resztę :D
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
W rozgrywkach 3vs3, 4vs4 przechodzą buildy, które w 1vs1 nie miałyby szans (nuki, mass battlecrusery). . Dlatego mimo różnicy skilli graczy w rozgrywkach drużynowych nie jest to takim problemem.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
http://www.youtube.com/watch?v=yu3n5Rdb ... r_embedded
Kompilacja świetnych akcji w historii SCII WoL
Kompilacja świetnych akcji w historii SCII WoL
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Za to taki probe wysłany przez ciebie na początku gry to już jest problem :PDlatego mimo różnicy skilli graczy w rozgrywkach drużynowych nie jest to takim problemem.