Postawimy Valhallę - Komentarze

Opinie i komentarze forumowiczów na temat prowadzonych wątków
Post Reply
Satsuki

Re: Postawimy Valhallę - Komentarze

Post by Satsuki »

moj przyklep w sumie z chaotykami zwiazany nie jest (chimeria za malo napisala T_T), wiec tez mozna pisac!

ps. jak tak na was patrze, to mysle, ze tez powinnam zaczac wrzucac ilustracje :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Chimeria

Post by Chimeria »

No bo mnie ze wszystkich stron obskoczyli, leni trzeba ściągać, nadążać za orkami i w ogóle! :D
ps. jak tak na was patrze, to mysle, ze tez powinnam zaczac wrzucac ilustracje :D
yes!!
Crow

Post by Crow »

Witamy w queście, Roe. Możesz nam odrobinę odświeżyć historię Sirrah i Twojej postaci? Z tego co ostatnio kojarzę Sirrah nie żyła. Roe też umarł i odrodził się jako Mephis, członek Triumwiratu nie Zgromadzenia@@.
Caerth

Post by Caerth »

Satsuki wrote:moj przyklep w sumie z chaotykami zwiazany nie jest (chimeria za malo napisala T_T), wiec tez mozna pisac!

jeszcze tego nie robisz? >]
do want, your Art that is.
My soul is still the same
But it has many names
Satsuki

Post by Satsuki »

post sie pisze, troche spozniony bedzie w stosunku do tych 16 godzin za co z gory przepraszam

EDIT:

Up.

EDIT kolejny:

Zmieniłam trochę umiejscowienie planety Akraon Siedem. Wg. Physics-Nazi, "mój" statek raczej nie miał prawa tam doleciec.

EDIT3:

Physics-Nazi mówi mi też, że nie jest zrozumiale, ze resztki statku na orbicie planety były kiedyś statkiem, który przewoził BOZ. Czy ktoś jeszcze ma podobne wątpliwości? Oficjalnie mówię = to ten sam statek, ale jak są wątpliwości to zrobię kolejnego edita >.>
Chimeria

Post by Chimeria »

Ja to zrozumiałam od razu, nie wiem o co kaman oO
c914

Post by c914 »

Mała korekta kursu, moje zaklepanko można wywalić w kosmos, post bedzie dopiero dnia jutrzejszego mniej wiecje w tej samej godzinie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Crow

Post by Crow »

Nie do końca rozumiem z posta Cyfera, jak przebił się ośmiokilometrową Harą przez WISHa. Jak rozumiem zaklęcie roztacza się w całej przestrzeni międzyplanetarnej układu, powiedzmy przynajmniej godzina świetlna od podwójnej gwiazdy układu. W obrębie działania zaklęcia nie można wykorzystywać energii o wartościach wyższych niż wystrzał z słabej ręcznej broni laserowej, czyli jak rozumiem kilka megadżuli. Na pewno napęd Hary, a zwłaszcza Fading wymagają większej ilości energii?

Statek-matka Psiej Ligi znajdował się na granicy układu, poza zasięgiem WISHa. Wysłali jedynie mały lądownik na planetę. Caibre wykorzystał napęd szampanowy, żeby poruszać się w obrębie WISHa, w kierunku statku-matki. Nagle pojawia się nowy okręt i WTF, jak to możliwe, że wykonuje skoki w obrębie WISHa. Z planety CA (w obrębie armosfery WISH nie działa) strzelają do przebywającego poza układem okrętu cyfera. Wystrzelone wiązki lecą pewnie kilkanaście minut i tracą całą energię w WISHu, więc nie robią większej szkody. Do tego miejsca rozumiem. Ale nagle Hara też może spokojnie latać po WISHu?
c914

Post by c914 »

Zacytuje Raflika z questa
...a prawdziwy statek znajdował się na orbicie planetarnej ukryty w technologii Cloak. W jaki sposób niezauważenie wskoczył poniżej zaklęcia
Skorzystałem z tego samego. Znajac miejsce gdzie nie ma WISHa dokonałem skoku z przestrzeni zewnetrznej., w żadnym momecie nie naruszajac granicy WISHa (poza rufą)

Bawiac sie w ząglerke słowną, atmosfera np Ziemi rozciaga sie nawet do 2000 km (egzosfera) a umowna granic akosmosu to tyko 100 km, wiec można powiedziec że okret porusza sie w kosmosie będąc w atmosferze :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Satsuki

Post by Satsuki »

Widzę, że Psia Liga to teraz nie tylko mistrze ekonomii ale także najwięksi specjaliści od technologii oraz szpiegostwa. No, no Maciek. ALE SIE ROZWIJACIE.
Post Reply