Postawimy Valhallę - Komentarze
Re: Postawimy Valhallę - Komentarze
moj przyklep w sumie z chaotykami zwiazany nie jest (chimeria za malo napisala T_T), wiec tez mozna pisac!
ps. jak tak na was patrze, to mysle, ze tez powinnam zaczac wrzucac ilustracje :D
ps. jak tak na was patrze, to mysle, ze tez powinnam zaczac wrzucac ilustracje :D
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
No bo mnie ze wszystkich stron obskoczyli, leni trzeba ściągać, nadążać za orkami i w ogóle! :D
yes!!ps. jak tak na was patrze, to mysle, ze tez powinnam zaczac wrzucac ilustracje :D
Witamy w queście, Roe. Możesz nam odrobinę odświeżyć historię Sirrah i Twojej postaci? Z tego co ostatnio kojarzę Sirrah nie żyła. Roe też umarł i odrodził się jako Mephis, członek Triumwiratu nie Zgromadzenia@@.
jeszcze tego nie robisz? >]Satsuki wrote:moj przyklep w sumie z chaotykami zwiazany nie jest (chimeria za malo napisala T_T), wiec tez mozna pisac!
do want, your Art that is.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
post sie pisze, troche spozniony bedzie w stosunku do tych 16 godzin za co z gory przepraszam
EDIT:
Up.
EDIT kolejny:
Zmieniłam trochę umiejscowienie planety Akraon Siedem. Wg. Physics-Nazi, "mój" statek raczej nie miał prawa tam doleciec.
EDIT3:
Physics-Nazi mówi mi też, że nie jest zrozumiale, ze resztki statku na orbicie planety były kiedyś statkiem, który przewoził BOZ. Czy ktoś jeszcze ma podobne wątpliwości? Oficjalnie mówię = to ten sam statek, ale jak są wątpliwości to zrobię kolejnego edita >.>
EDIT:
Up.
EDIT kolejny:
Zmieniłam trochę umiejscowienie planety Akraon Siedem. Wg. Physics-Nazi, "mój" statek raczej nie miał prawa tam doleciec.
EDIT3:
Physics-Nazi mówi mi też, że nie jest zrozumiale, ze resztki statku na orbicie planety były kiedyś statkiem, który przewoził BOZ. Czy ktoś jeszcze ma podobne wątpliwości? Oficjalnie mówię = to ten sam statek, ale jak są wątpliwości to zrobię kolejnego edita >.>
Ja to zrozumiałam od razu, nie wiem o co kaman oO
Mała korekta kursu, moje zaklepanko można wywalić w kosmos, post bedzie dopiero dnia jutrzejszego mniej wiecje w tej samej godzinie.
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Nie do końca rozumiem z posta Cyfera, jak przebił się ośmiokilometrową Harą przez WISHa. Jak rozumiem zaklęcie roztacza się w całej przestrzeni międzyplanetarnej układu, powiedzmy przynajmniej godzina świetlna od podwójnej gwiazdy układu. W obrębie działania zaklęcia nie można wykorzystywać energii o wartościach wyższych niż wystrzał z słabej ręcznej broni laserowej, czyli jak rozumiem kilka megadżuli. Na pewno napęd Hary, a zwłaszcza Fading wymagają większej ilości energii?
Statek-matka Psiej Ligi znajdował się na granicy układu, poza zasięgiem WISHa. Wysłali jedynie mały lądownik na planetę. Caibre wykorzystał napęd szampanowy, żeby poruszać się w obrębie WISHa, w kierunku statku-matki. Nagle pojawia się nowy okręt i WTF, jak to możliwe, że wykonuje skoki w obrębie WISHa. Z planety CA (w obrębie armosfery WISH nie działa) strzelają do przebywającego poza układem okrętu cyfera. Wystrzelone wiązki lecą pewnie kilkanaście minut i tracą całą energię w WISHu, więc nie robią większej szkody. Do tego miejsca rozumiem. Ale nagle Hara też może spokojnie latać po WISHu?
Statek-matka Psiej Ligi znajdował się na granicy układu, poza zasięgiem WISHa. Wysłali jedynie mały lądownik na planetę. Caibre wykorzystał napęd szampanowy, żeby poruszać się w obrębie WISHa, w kierunku statku-matki. Nagle pojawia się nowy okręt i WTF, jak to możliwe, że wykonuje skoki w obrębie WISHa. Z planety CA (w obrębie armosfery WISH nie działa) strzelają do przebywającego poza układem okrętu cyfera. Wystrzelone wiązki lecą pewnie kilkanaście minut i tracą całą energię w WISHu, więc nie robią większej szkody. Do tego miejsca rozumiem. Ale nagle Hara też może spokojnie latać po WISHu?
Zacytuje Raflika z questa
Bawiac sie w ząglerke słowną, atmosfera np Ziemi rozciaga sie nawet do 2000 km (egzosfera) a umowna granic akosmosu to tyko 100 km, wiec można powiedziec że okret porusza sie w kosmosie będąc w atmosferze :P
Skorzystałem z tego samego. Znajac miejsce gdzie nie ma WISHa dokonałem skoku z przestrzeni zewnetrznej., w żadnym momecie nie naruszajac granicy WISHa (poza rufą)...a prawdziwy statek znajdował się na orbicie planetarnej ukryty w technologii Cloak. W jaki sposób niezauważenie wskoczył poniżej zaklęcia
Bawiac sie w ząglerke słowną, atmosfera np Ziemi rozciaga sie nawet do 2000 km (egzosfera) a umowna granic akosmosu to tyko 100 km, wiec można powiedziec że okret porusza sie w kosmosie będąc w atmosferze :P
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
Widzę, że Psia Liga to teraz nie tylko mistrze ekonomii ale także najwięksi specjaliści od technologii oraz szpiegostwa. No, no Maciek. ALE SIE ROZWIJACIE.