Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Wow, jednak sa chetni na plywanie w morzu.... moze sie nawet zaraz okaze, ze nie ma komu w te planszowki grac @@
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Cyf mnie natchnął - wyzywam Was w dniu plażowania na challenge zbudowania najbardziej epickiej budowli z piachu! Zrobimy dwa forty i będziemy napierdalać się z piaskowych armat!!!
Zobaczymy ile komu sił starczy na pływanie :DSatsuki wrote:Wow, jednak sa chetni na plywanie w morzu.... moze sie nawet zaraz okaze, ze nie ma komu w te planszowki grac @@
PS. Ja zamierzam pływać w kąpielówkach.
Jak mam mieć widownie to nie bede was bulwersować i też się ubiorę w kostium...
Jeśli zaś chodzi o pływanie: moczenie się po pas w wodzie jest good enough.
@Chi, super pomysl, o ile bitwe przeniesiemy na wode :D Ale zrobmy piaskowe forty!
Jeśli zaś chodzi o pływanie: moczenie się po pas w wodzie jest good enough.
@Chi, super pomysl, o ile bitwe przeniesiemy na wode :D Ale zrobmy piaskowe forty!
Na plaży spokojnie można grać w karcianki. Graliśmy już w resistance nad rzeką na zjeździe w grzybowym domku. Teraz mamy jeszcze kupę, plato, kubę rozpruwacza i oczywiście Mtg.
A necromancer is just a really late healer.
Dlatego bojkotuję tylko planszówki.GvS wrote:Na plaży spokojnie można grać w karcianki. Graliśmy już w resistance nad rzeką na zjeździe w grzybowym domku. Teraz mamy jeszcze kupę, plato, kubę rozpruwacza i oczywiście Mtg.
wyzywam Was w dniu plażowania na challenge zbudowania najbardziej epickiej budowli z piachu!

"Bum Chimeria" wersja hard? :Dhi, super pomysl, o ile bitwe przeniesiemy na wode :D
USS George Washington - 90 tysiecy ton dyplomacji.
to już jest passé, jesteś w miarę lekki więc możemy Tobą rzucać.c914 wrote: "Bum Chimeria" wersja hard? :D
Już widzę na plaży te latające w powietrzu "kurwa, karty tu leżą, idź z tymi piaskiem gdzie indziej! idź być plażą gdzie indziej!" :D
Ja tam nie mam strasznego problemu z planszówkami , może i skuszę się zagrać jak już będę zaspokojona plażą, ale nie tachałabym tych, do których jest pierdyliart elementów. Tytuły wymienione przez Licha zdają się być okej.
Wydaje mi się, że brak kostiumu i innej garderoby na Tobie podczas pływania był głównym powodem dlaczego ludzie tak się na pływanie zapalili.Satsuki wrote:Jak mam mieć widownie to nie bede was bulwersować i też się ubiorę w kostium...
https://www.youtube.com/watch?v=bSxD7ANFONMJeśli zaś chodzi o pływanie: moczenie się po pas w wodzie jest good enough.
"Bum Chimeria" wersja hard? :D

Ok, zapamiętamy. Jak tylko ktoś będzie grał w planszówki i Sat będzie chciała się dołączyć to należy ją natychmiast POGONIĆDlatego bojkotuję tylko planszówki.
Last edited by Rosomak on Tue Mar 04, 2014 10:43 am, edited 1 time in total.
Nom, Chimeria na pewno leci pływać w nocy bo będę tam ja. Nago. :)Rosomak wrote:Wydaje mi się, że brak kostiumu i innej garderoby na Tobie podczas pływania był głównym powodem dlaczego ludzie tak się na pływanie zapalili.Satsuki wrote:Jak mam mieć widownie to nie bede was bulwersować i też się ubiorę w kostium...