Zjazd Letni 2014
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd Letni 2014
Ja będę mieć również tylko bagaż podręczny, więc dla mnie może być samolot - ale chyba ciężej się zgadac żeby wszyscy lecieli bez problemu i dostali bilety. dopasuję się do reszty generalnie
Informuję, że Licz zaklepał naszej czwórce już bilety powrotne z Santorini na romantyczną noc na promie.
Rozumiem w takim razie, że dla reszty rezerwujemy bilety na lot z Santorini? Jeśli ja mam to zrobić, to będę oczywiście potrzebował danych osobowych. Zrzucamy się na jeden bagaż rejestrowany na jakieś pamiątki etc.? Myślę, że zostawianie czegoś w skrytce w Atenach to słaby pomysł, gdyż musielibyśmy specjalnie jechać dodatkowo na lotnisko przed promem do Santorini.
Na priva czy mailem? Co dokładnie potrzebujesz? PESEL i adres zamieszkania czy tylko PESEL?Crow wrote: to będę oczywiście potrzebował danych osobowych.
w samolotach raczej wołają o numer i ważność dokumentu tożsamości, nie o pesel @@
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jak kupowałem na LOT bilet to chcieli tylko imię i nazwisko. Więc się pytam co potrzebne.Satsuki wrote:w samolotach raczej wołają o numer i ważność dokumentu tożsamości, nie o pesel @@
przy odprawie pewnie będą wołać o resztę danych, tak jak ryanair/wizz. Zakładam, że w keegan jest podobnie
Crow jakich danych potrzebujesz do rezerwacji biletów? Bo przez dane osobowe to rozumiem imię, nazwisko i ewentualnie PESEL.
A czym bedziesz sie legitymowal? Dowodem osobistym czy paszportem? Potrzebujesz imie, nazwisko i numer id jednego z tych dokumentow.
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
plus date waznosci/wystawienia dokumentu