Sylwester MW y2k14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester MW y2k14
Satsi, my też chętni na community zupy
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Naliczyłam 6 osób (ze mną) na rosół
I 7 na cebulową (?)
Wsumie to mnie nawet urządza, nie będzie trzeba takiego gigantycznego garu gotować :D
Fajnie, że są chętni :)
I 7 na cebulową (?)
Wsumie to mnie nawet urządza, nie będzie trzeba takiego gigantycznego garu gotować :D
Fajnie, że są chętni :)
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
GvS wrote:My niestety nie pojawimy się na sylwestrze w tym roku. Miłej zabawy!

"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Dziń dybry
Zaraz robie przedpłate - done
Mam jednak z dwa trzy pytania...
1. Czy uda mi sie zapisać na rozołek i cebulową? ;)
2. Jak tak sprawa stoi z netem? czy w ogole jest jakaś możliwosć posiadania tam interneta? Mam Aero2 wiec sam cos posiadam ale czy jest tam zasieg?
3. Który cosplay w koncu wygrał?
Zaraz robie przedpłate - done
Mam jednak z dwa trzy pytania...
1. Czy uda mi sie zapisać na rozołek i cebulową? ;)
2. Jak tak sprawa stoi z netem? czy w ogole jest jakaś możliwosć posiadania tam interneta? Mam Aero2 wiec sam cos posiadam ale czy jest tam zasieg?
3. Który cosplay w koncu wygrał?
Ad 1. Wszelkie zupne zapisy trwaja do 27 grudnia wlacznie*. Zakupy robie przed wyjazdem a rozliczamy sie z ludzmi na miejscu na takiej samej zasadzie co w zeszlym roku: co laska do kapelusza ale zeby sie zlozylo na okreslona kwote pieniazkow.
ad 2. Podobno internet istnieje. Xellas i Ryu chwalili chyba miejscowke przy kominku. Moj orangowy dzialal czasami tylko w jednym spocie w kuchni ale ja tam w ogole nie mam zasiegu niczego. Aero nie testowalam.
ad 3. Bogowie
*A pewjie i do ostatniej chwili
ad 2. Podobno internet istnieje. Xellas i Ryu chwalili chyba miejscowke przy kominku. Moj orangowy dzialal czasami tylko w jednym spocie w kuchni ale ja tam w ogole nie mam zasiegu niczego. Aero nie testowalam.
ad 3. Bogowie
*A pewjie i do ostatniej chwili
Dziękować Satsi.
Ad ad 1. To jesli pozwolisz to tez bym sie zapisał na obojga zuponarodów :)
Ad ad 2. Oj lepiej żeby był... uh
Ad ad 3. Bogowie? No to sie zakombinuje, a mialem cichą nadzieje na punkowo X)
Ale bogowie tez beda zabawni.
Ad ad 1. To jesli pozwolisz to tez bym sie zapisał na obojga zuponarodów :)
Ad ad 2. Oj lepiej żeby był... uh
Ad ad 3. Bogowie? No to sie zakombinuje, a mialem cichą nadzieje na punkowo X)
Ale bogowie tez beda zabawni.
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Działa w kilku miejscach, w kuchni koło kominka, przy kominku w salonie (ciekawa zależność swoją drogą) i pod stołem bilardowym:) Korzystałam z Orangowego, Ania Taiia, z jakiegoś innego chyba też korzystała koło mnie, ale szału nie ma, cudów się nie spodziewaj, maila odebrałam, ale wysłać załącznik już miałam problem, bo zrywał.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm
Naleśniki będą. Przypominam o zgłaszaniu chęci doboru zawartości PRZED rozpoczęciem procesu smażenia.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Ja miałam całkiem spoko internet, łapał mi czasami UMTS na blueconnekcie (ale wtedy to jeszcze była Era, nie T-Mobile).
Niemniej, z góry Ci mówię, że na złapanie neta przez Aero nie masz tam co liczyć - on działa dobrze, ale tylko przy aglomeracjach miejskich. Na takiej pipidówce nie masz co liczyć, by dobrze odbierał i polecam za wczasu zaopatrzyc się w jakiegos pre-paida innej firmy :D
Niemniej, z góry Ci mówię, że na złapanie neta przez Aero nie masz tam co liczyć - on działa dobrze, ale tylko przy aglomeracjach miejskich. Na takiej pipidówce nie masz co liczyć, by dobrze odbierał i polecam za wczasu zaopatrzyc się w jakiegos pre-paida innej firmy :D
Conquered, we conquer.
Moje testy tez byly wykonywane na Orange wiec widzę tutaj śmieszną zależność.... :)
Muszę w końcu zrobić sobie mikroSIM i przetestowac internet na innym sprzęcie =o
ps. Noire na 99% ma rację z AERO, w założeniu owszem miał być darmowym internetem ale w dużych miastach. Prawdopodobnie w Kanii nie ruszy.
Muszę w końcu zrobić sobie mikroSIM i przetestowac internet na innym sprzęcie =o
ps. Noire na 99% ma rację z AERO, w założeniu owszem miał być darmowym internetem ale w dużych miastach. Prawdopodobnie w Kanii nie ruszy.