Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester 2k15-16 MW Winter Summit, Zimowe Szaleństwo
Bart i Ania chętni!
Oho. Do czego to doszło, żeby w pogodni za miejscem do spania na łóżku w MW dokonywał się rozłam... A tak serio to fajnie, że się wszyscy pomieścimy. Nawet kosztem dwóch lokalizacji (trzech, wliczając GVSa i Adę). Nie hejtuję. Dziękuję za uwagę.
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.
Hejtuje robienie kalamburów na Sylwestra. Ja chcecie je mieć, to niech się kto inny tym zajmie.
Może niech każdy przygotuje po 20-30 haseł i wrzucimy wszystko do wora?
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ja mogę się zająć kalamburami :)
Your favourite fearless hero.
Przedpłata
Do końca Listopada musimy zapłacić pełny koszt wynajmu domku. Jednocześnie, jak to zwykle bywa, ilość osób, a za czym idzie koszt, będzie się do ostatniej chwili zmieniać. Proponuję więc na razie zrzutkę po 300 zł - mniej raczej nie wyjedzie. W Grudniu już rozliczymy się z reszty.
Zrzutka dotyczy rzecz jasna tylko osób na liście do głównego domku (-> OP). Jeśli nie ma Cię na tej liście - uzgodnij najpierw czemu z Satsuki
Dane do przelewu jak zawsze:
75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Zaruskiego 8c/8
81-577 Gdynia
Do końca Listopada musimy zapłacić pełny koszt wynajmu domku. Jednocześnie, jak to zwykle bywa, ilość osób, a za czym idzie koszt, będzie się do ostatniej chwili zmieniać. Proponuję więc na razie zrzutkę po 300 zł - mniej raczej nie wyjedzie. W Grudniu już rozliczymy się z reszty.
Zrzutka dotyczy rzecz jasna tylko osób na liście do głównego domku (-> OP). Jeśli nie ma Cię na tej liście - uzgodnij najpierw czemu z Satsuki
Dane do przelewu jak zawsze:
75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Zaruskiego 8c/8
81-577 Gdynia
Od nas właśnie poszło.
By the way: Jak zawsze trudno mi powiedzieć, czy będziemy przez cały sylwestrowy czas, ale to okaże się bliżej terminu.
@Mat: myślę, że REn będzie chętny na Gwinta nawet bez turnieju.
@Mazoku: yay for kalambury!
By the way: Jak zawsze trudno mi powiedzieć, czy będziemy przez cały sylwestrowy czas, ale to okaże się bliżej terminu.
@Mat: myślę, że REn będzie chętny na Gwinta nawet bez turnieju.
@Mazoku: yay for kalambury!
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Taii zgłasza gotowość do zimowego szaleństwa.
Możliwe, ze zabiorę ze sobą trzy zagubione duszyczki, ale to będzie pewne dopiero pod koniec listopada, więc prosił bym o dopisanie ich pod Usą ;)
Możliwe, ze zabiorę ze sobą trzy zagubione duszyczki, ale to będzie pewne dopiero pod koniec listopada, więc prosił bym o dopisanie ich pod Usą ;)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Mam też do zabrania jednego entuzjastę takiego wyjazdu - niejakiego Kapitana Kenji. Co mu mogę powiedzieć?
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
Ze lozka się juz skonczyly
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.