Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
przy takim terminie mógłbym wpaść na pierwszy i/lub ostatni dzień
także tego
chyba już tradycyjnie nie będzie mnie na letnim spotkanku
hf xd
także tego
hf xd
Dzień dobry, tu ponoć dają szanse na zapisanie się na zjazd. To ja skorzystam :)
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Nie wiadomo, bo jej się od razu po zjeździe sesja zaczyna, ale kombinuję ^^
"Chłop kopiący ziemniaki, to proza realistyczna; chłop kopiący pomarańcze to fantastyka (lub schizofrenia); ziemniaki kopiące chłopa to Sci-Fi"
R. Kot
R. Kot
Borze, nie jestem sam z przekleństwem zjazdów letnich!Czosnek wrote:przy takim terminie mógłbym wpaść na pierwszy i/lub ostatni dzień
także tego
hf xd
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Hę? Kim jesteś i co robisz na naszym forum?Caerth wrote:
Borze, nie jestem sam z przekleństwem zjazdów letnich!
Przechodnim fanem truskawek.Chimeria wrote:Hę? Kim jesteś i co robisz na naszym forum?Caerth wrote:
Borze, nie jestem sam z przekleństwem zjazdów letnich!
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Nasz wyjazd z Irlandii i początek epickiej wyprawy trochę się opóźniły, więc najprawdopodobniej wybierzemy się na zjazd w tym roku. Dodatkowo planujemy zabrać tajemniczą plus jedynkę. Są jeszcze jacyś chętni na domek czy mamy brać 3 osobowy?
A necromancer is just a really late healer.
Nie czekaj i bierz cokolwiek, bo to co wzielismy na tą date bylo ostatnimi domkami w osrodku. Mozesz liczyc na to, ze ktos odwołał i akurat Ci sie trafi coś.GvS wrote:Nasz wyjazd z Irlandii i początek epickiej wyprawy trochę się opóźniły, więc najprawdopodobniej wybierzemy się na zjazd w tym roku. Dodatkowo planujemy zabrać tajemniczą plus jedynkę. Są jeszcze jacyś chętni na domek czy mamy brać 3 osobowy?
Conquered, we conquer.
Po tylu latach w MW w końcu zebrałam się na odwagę i jestem gotowa oznajmić, że w tym roku przygotuję event muzyczny w tematyce: hity lat 90'. Mam już kilka potencjalnych nagród na myśli, ale może udałoby się do puli dorzucić zjazdowy kubek?
A girl has no name. No nickname.
Bogini ziaren i wypieków.
Bogini ziaren i wypieków.