Summer Summit MW 2016
Moderator: Chimeria
Re: Summer Summit MW 2016
Ja bym mógł się wybrać. Tylko cena jest 70zł od pokoju nie osoby
Zebrała się już full drużyna na sobotę na 14:00 (w kolejnosci zgłoszen):
1. Ja
2. Crow
3. Mazok
4. Chimeria
5. Raflik
6. Czempjon
7. Kenji
8. Mat
1. Ja
2. Crow
3. Mazok
4. Chimeria
5. Raflik
6. Czempjon
7. Kenji
8. Mat
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Czyli zbiórka o godzinie 13:00 w sobotę 27 sierpnia? A następnego dnia jedziemy na zjazd?
Mat, zbiórkę jeszcze się dogada bliżej przyjazdu ale pewnie coś w ten deseń. Oficjalny zjazd zaczyna się w następnego dnia ale już wiadomo, że będzie jakiś biforek :)
Good news, everyone~!
Udało mi się wreszcie zaklepać urlop na czas zjazdu. Zabieram się samochodem i zgarniam w obie strony team Dzika, co znaczy, że mam jeszcze jedno wolne miejsce (Ryu?). Mamy też małe party u mnie wraz z Ryu i chyba Kpt. Kenji przed wyjazdem. Jeśli ktoś jeszcze szuka mety to polecam się.
#Yolo
Udało mi się wreszcie zaklepać urlop na czas zjazdu. Zabieram się samochodem i zgarniam w obie strony team Dzika, co znaczy, że mam jeszcze jedno wolne miejsce (Ryu?). Mamy też małe party u mnie wraz z Ryu i chyba Kpt. Kenji przed wyjazdem. Jeśli ktoś jeszcze szuka mety to polecam się.
#Yolo
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
A ta meta jaką ma czystość? I czy jest niebieska?
Prosto z pieca :D Niebieska w około 10%
[quote="Maczer" Mamy też małe party u mnie wraz z Ryu i chyba Kpt. Kenji przed wyjazdem. Jeśli ktoś jeszcze szuka mety to polecam się.[/quote]
Maczer pls. Zadales mi obrazenia krytyczne tym "chyba".
Czy jest nadzieja na integracje melo u Maczera i melo po escape room'ie? Nie mam problemu z wzieciem udzialu w dwóch biforach, ale wydawalo mi sie ze to powinien raczej byc team effort.
Maczer pls. Zadales mi obrazenia krytyczne tym "chyba".
Czy jest nadzieja na integracje melo u Maczera i melo po escape room'ie? Nie mam problemu z wzieciem udzialu w dwóch biforach, ale wydawalo mi sie ze to powinien raczej byc team effort.
"You are trying to understand madness with logic. This is not unlike searching for darkness with a torch."
Nie jestem pewna czy rozumiem znaczenie tego HIP slangu bo jestem stara i nudna ale Warszawa przyjeżdza o 13 w Sobotę i zaczynamy nieoficjalny początek zjazdu. Raczej się nie zamkną u Crowa, żeby się samotnie emować. A do mety Maczera stamtąd rzut beretem.KptKenji wrote:Czy jest nadzieja na integracje melo u Maczera i melo po escape room'ie? Nie mam problemu z wzieciem udzialu w dwóch biforach, ale wydawalo mi sie ze to powinien raczej byc team effort.
Nie ustalałem jeszcze z Teamem Dzika szczegółowego planu działania. Nie wiem o której planują się pojawić ale tak jak pisze Sat - Obie mety są obok siebie więc jakoś się zgramy. W końcu też chcemy brać udział w nieoficjalnym początku zjazdu
Ps. pisałem "chyba" bo wydawało mi się, że dogadywaliśmy się także co do dojazdu. Także proszę wszelkie wątpliwości zrzucić na moją słabą pamięć ;]
Ps. pisałem "chyba" bo wydawało mi się, że dogadywaliśmy się także co do dojazdu. Także proszę wszelkie wątpliwości zrzucić na moją słabą pamięć ;]