Multiworld 2.0

Poważne dyskusje nad sensem życia, polityką jak i wyborem nowej karty graficznej.

Moderator: Crow

Windukind

Re: Multiworld 2.0

Post by Windukind »

Na innych forach nie lubią konkurencji. Zróbmy krótki filmik (oczywiście musi być dobry śmieszny itd..) i wrzućmy na youtuba, smoga, wrzutę...
We do not sow

Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Crow

Post by Crow »

Huh, znowu dyskusja o promocji forum... Don't tell us about it, just do it. Konkluzja była zawsze taka sama - forum musi mieć do zaoferowania coś więcej niż 'choć i poznaj fajnych ludzi'. Jeśli będzie ciekawie się rozwijać sekcja dyskusyjna, możemy się promować jako forum dyskusyjne. Jeśli sekcja fabularna - jako forum fabularne. Jeśli tylko off-top to najlepszy rozwój będzie przez zapraszanie znajomych na zjazdy.
Distant
Demokratyczny Moderator

Post by Distant »

Ja się nie martwię tak na zapas. Tym razem, na nikogo nie liczę. Nie wiąże z nikim nadziei. Nie zamierzam inwestować czasu w pomysły, którymi pod koniec potem i tak musiałem zajmować się sam. To będzie forum przyjaciół o wspólnych zainteresowaniach. Nie za małe, nie za duże, w sam raz. A jeśli przyjdzie jakiś nowy nabytek to będę po prostu mile zaskoczony.

....Aczkolwiek postaram się o małą niespodziankę w RPG Windu :)
Nothing is impossible
USAGI

Post by USAGI »

Na początku byłam w "małym" szocku ,że forum odradza się na nowo i wszystko trzeba zaczynać od początku >_> (no OK, ja se mogę gadać, napisałam całe ze 3 poty w dziale fabularnym xD)
Ale wiem ,ze czasem trzeba chwilę odczekać zanim napisze się wielce oburzonego posta z pretensjami pod wpływem chwili dezorientacji i zdziwienia ;p

Myślałam ,że będzie to totalny fail i ludziom ne będzie się chciało nawet zakładać nowego konta... A tu miła niespodzianka (: Forum hula i rozkwita :D Jeszcze przez ostatnie miesiące na forum były totalne pustki i ludzie raz na tydzień (albo na kilka dni) zaglądali , a teraz widzę, co chwila ktoś jest a nawet i 3-4 osoby x] A ne tylko ja i Google+ jakiś tam jeszcze boot p;

Powiem więcej, teraz forum jest o wiele bardziej przejrzyste (ta wiem, na początku bo jest mało topiców a potem będzie znowu ich multum pewnie :D), i co mnie cieszy, na liście forumowiczów są tylko osoby które tak naprawdę chcą tu być i sie odzywać a ne 666 martwych dusz które założyły sobie n'te konto na kolejnym randomowym forum D:

Cieszy mnie również iż forum "dorosło" i można sobie pozwolić na "więcej" jeżeli chodzi o wypowiadanie się, kłócenie i bluzganie p; Wątpię żeby przerodziło się to w wielką wojnę na bluzgi i ubliżanie sobie >_> Wszak każdy ma w sobie trochę kultury a i ubliżać forumowicze potrafią z gracją p; (motyla noga! :P)

Forum chyba przyda się to nowe tchnienie... Will seeeee....

Tu też racja,że dzięki rozpoczęciu wszystkiego na nowo, nowi użytkownicy będą mieli łatwiejszy początek bo łatwiej będzie im wpasować się w nowy, dopiero kreowany świat. Sami będą mogli pomagać w kreowaniu jego podstaw (: A i postacie ze starego forum na pewno choć w pewnej części można przenieść i wpasować w obecne realia (:

A MW 3.0 będzie po prostu nowym RPG online w stylu L2, WoWa, RO itp :D
Mówię Wam, tak będzie ^^ tylko to dopiero za jakieś 3-4 lata jak ktoś pierwszy rzuci kamieniem i stwierdzi ,ze forum to za mało, podbijmy Świat cały naszą własną sieciówką HOHOHOHOHO <piekielny śmiech> ]:->

Bo ja wiem czy aż tak bardzo potrzebujemy nowej krwi o_O Częstochowo, wróć do nassss...
Lepiej było by chyba "odzyskać" starych forumowiczów których znamy, którzy nas znają i dobrze się z nimi postowało [; a potem wciągać nowe osoby...
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
ARek

Post by ARek »

Usagi, nie wiem kim the hell jesteś, ale wyjęłaś mi to z ust jak świetny dentysta ^^

Indeed, mogę się z pewnością i łatwością zaliczyć do grupy "starych-nowych" plejasów. Z tego grona niestety kojarzę głównie siebie, Szarodzieja i Draho. O ile do siebie nie mam wielkich pretensji (narcyz mode off), to do Szarego i jego stylu pisania zdążyłem poczuć sporo sympatii. O Draho sie nie wypowiadam, ponieważ musiałbym mowić mnóstwo nieprzyjemnych słów i prawdopodobnie zacytować Samuela L. Jacksona jego krótki monolog o wężach w samolocie.
Anyway, nowe oblicze forum jest dla mnie Nową Nadzieją, Genesisem, Gandalfem na białym koniu. Przyszedłem tu dla topiców głównie... fabularno-dyskusyjnych and... and dear Lord, I tried!... ale to był już etap dość zaawansowanego downfallu. Teraz jednak ta reinkarnacja daje mi szansę rozwinąć skrzydełka i owocuje to u mnie w ogólnym radosnym "FUCK YEAH!"

Nie wiem co bym mógł powiedzieć o dorastaniu, ja zawsze flejmy na tym i innych forach traktowałem mniej więcej tak samo: 30% rozdrażeniania, 70% rozbawienia. Nie postrzegałem ich nigdy dość poważnie, ale zapewniały troszkę rozrywki. Nie będę się w to zagłębiać.

MW 3 widzi mi się mniej więcej jako prężnie rozwijające się imperium rozrywkowe z cholernym wieżowcem jako fillą MW w Nowym Jorku... i mną w roli konserwatora powierzchni poziomych.

W kwestii nowej krwi też się zgodzę, że nawał nowych nie jest aż taką koniecznością. Zapewne, miło byłoby popatrzeć na nowe twarze, jednak przyjemnie byłoby też ujrzeć stare ponure sławy odciskające jakiś ślad na tej Świętej Ziemii. Zdaję sobie jednak sprawę iż ta grupa jednak zapewne nie wróci, poszli dalej ze swoim życiem itp but... still... it would be cool.
Screw you guys, I'm going home!
REnler

Post by REnler »

Tak troche OT, ale nie moge sie powstrzymac...

MW3.0
Nazwa schronu atomowego w bieszczadach, gdzie kilkadziesiat osob przez 10 godzin na dobe pedaluje robiac za zywa pradnice, by naladowac laptopa i pograc godzine w sieci ze znajomymi, ktorzy akurat skonczyli swoja zmiane na rowerku...

Czy ktos pamieta jeszcze te plany ? ^^
Drahomir

Post by Drahomir »

A ja tam sadzę że po prostu serwer padł. Ale w zasadzie to tylko szkoda, że musiałem sie od nowa rejestrować.

Dis: A ja sądzę że powinieneś przestać spamować i zacząć czytać tematy informacyjne.
Drahomir

Post by Drahomir »

Właściwie, to akcja MW 1.0 skłaniał się właśnie ku końcowi. Pa inwazja Pijaw, zwalczanych przez armię diabłów i aniołów. W zasadzie to kiedy pisałem te posty, spodziewałem się, ze będzie sporo zniszczeń w świecie. To właściwie jest przecież kontynuacja.
roevean

Post by roevean »

Hę? Oo
Nie za bardzo sobie przypominam, żebym posyłał diabły na walkę z jakimiś pijawami... więc nie mieszac mi ich do czegokolwiek.
A tak po prawdzie, to nie przypominam sobie również jakiejś armii aniołów, która jakoby zwalczała wspomniane pijawy...
'cos im the definition of the worst kind of mean
so... are you rebel?
Namakku

Post by Namakku »

Bo się wszystkie potopiły na bagnach XD
Św. Adolf Onanista - patron niespełnionych malarzy
Post Reply