CIV 4 <Warlords> + <Beyond the Sword> patch 3.19 oficjalny
Moderator: GvS
Re: CIV 4 <Warlords> + <Beyond the Sword> patch 3.19 oficjalny
No bez przesady 3.VII to przecież już za trzy tygodnie. Ja najbliższy wolny wieczór mam 11.VIII.
A tak Crow po tym jak dostałeś nagrodę najbardziej zajętego raidera, nie masz jakichś bliższych sobót, niedziel, niekoniecznie wieczorem? Znowu się wszystko rozpadnie i ludzi będzie ciężko zbierać. Może twoja gildia wybaczy ci jeden albo nie daj boże dwa rajdy w ciągu miesiąca?
Wyszło better ai do nowej wersji, ale z powodu ostatnich problemów Macza, zostaniemy na razie przy gołym patchu 3.19.
A tak Crow po tym jak dostałeś nagrodę najbardziej zajętego raidera, nie masz jakichś bliższych sobót, niedziel, niekoniecznie wieczorem? Znowu się wszystko rozpadnie i ludzi będzie ciężko zbierać. Może twoja gildia wybaczy ci jeden albo nie daj boże dwa rajdy w ciągu miesiąca?
Wyszło better ai do nowej wersji, ale z powodu ostatnich problemów Macza, zostaniemy na razie przy gołym patchu 3.19.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Uwaga, umówiliśmy się z Crowem na następny termin. Niestety nie tak szybko bo za dwa tygodnie 28.VI w niedziele o 9 rano (15 czasu chińskiego). Niestety szybciej mu nie pasuje, a chcielibyśmy zgarnąć jak najwięcej osób się da (mamy nadzieje, że Macz też znajdzie czas do nas dołączyć) .
Przypominam, że będziemy grali na patchu 3.19. Proszę wcześniej przetestować czy napewno wszystko działa.
Mapa: Pangea
Size: small, ostatnim razem była tiny, ale jest ona widocznie zamała
chciałem wcześniej terre, ale przy testowaniu, jakieś dziwne mapy wychodziły
Przypominam, że będziemy grali na patchu 3.19. Proszę wcześniej przetestować czy napewno wszystko działa.
Mapa: Pangea
Size: small, ostatnim razem była tiny, ale jest ona widocznie zamała
chciałem wcześniej terre, ale przy testowaniu, jakieś dziwne mapy wychodziły
We do not sow
O jednak pangea. Speed rozumiem dalej normal?
Ja, znając życie, nie zagwarantuję swojej obecności ale powinno się udać.
Nacja bez zmian
Ja, znając życie, nie zagwarantuję swojej obecności ale powinno się udać.
Nacja bez zmian
Dalej sie uciec chyba nie dalo. Ale to i tak nie pomoglo =]
28.VI o 9. Roger that.
A necromancer is just a really late healer.
Mi naturalnie pasuje:)
Sorki, ze spamuje ten topic tak czesto, ale mala zmiana. Bedziemy grali na Terra. Mala Pangea na pieciu graczy to scisk i zaduch, a za to standart tworzy bardzo duzo przestrzeni dla jednych i scisk na polwyspach dla drugich. Macz sie pewnie ucieszy z tej nowiny.
Speed na razie zostawimy normal i tak przy ciaglych wojnach, grabieniu i ciaglym produkowaniu jednostek, predkosc rozwoju technologicznego znacznie spada.
Bedziemy probowali jeszcze Nordka wciagnac jak tylko skonczy sejse.
Speed na razie zostawimy normal i tak przy ciaglych wojnach, grabieniu i ciaglym produkowaniu jednostek, predkosc rozwoju technologicznego znacznie spada.
Bedziemy probowali jeszcze Nordka wciagnac jak tylko skonczy sejse.
We do not sow
No to może już zacznę ściągać ją od nowa, bo ostatnio był format. No i jeszcze musze sprawdzić czy działa na win7 ;DWindukind wrote: Bedziemy probowali jeszcze Nordka wciagnac jak tylko skonczy sejse.
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
Jesli bedziesz jutro na ognisku u Crowa, to wez jakis dysk, albo cos co pomiesci pare giga to zgramy.
We do not sow
Troche sie rozgrzalem- mysle ze Rosja i leader chyba Piotr o ile dobrze pamietam.
< korm> O JEZU PANIE KURCZAKU NIECH PAN TEDY NIE WYCHODZI Q_Q
< korm> TAK UCZY JEZUS
< korm> TAK UCZY JEZUS
Piotr I ma dobre staty, ale z drugiej strony Rosjanie mają strasznie późne jednostki specjalne.
Teraz pozostaje tylko czekać na Chaosa, który niestety nie ma jeszcze konta na mw (pewnie skontaktuje się z nim inną drogą).
Przypominam gramy w tą niedzielę o 9.30.
Lista graczy zgłoszonych/ Przywódcy/ Nacje
Debart/Huayna Capac/ Inkowie (Bartek wpisałem twój ostatni wybór)
Windu/Perykles/Grecja
Crow/ Ragnar/ Wikingowie
Maczer/ Willem van Oranje/ Holendrzy
Glut von Smark /Cyrus I /Persowie
Norrdec / Piotr I/ Rosja
Teraz pozostaje tylko czekać na Chaosa, który niestety nie ma jeszcze konta na mw (pewnie skontaktuje się z nim inną drogą).
Przypominam gramy w tą niedzielę o 9.30.
Lista graczy zgłoszonych/ Przywódcy/ Nacje
Debart/Huayna Capac/ Inkowie (Bartek wpisałem twój ostatni wybór)
Windu/Perykles/Grecja
Crow/ Ragnar/ Wikingowie
Maczer/ Willem van Oranje/ Holendrzy
Glut von Smark /Cyrus I /Persowie
Norrdec / Piotr I/ Rosja
We do not sow