http://www.pogoda.czasnawakacje.pl/?nasza-oferta,4
Wpisuje zanim zapomnę. Miejscówka podobno przyjemna, zimą nie bardzo wiadomo, bo sprawdzona w majówkę (mają zmywarkę^o^).
Na pewno mieści się tam te 15 osób, ale zmieściło się i 21 z tego 2 niemowlaki i 5 małych dzieci - więc ciężko mi oszacować;p
Opłaca się przy wynajęciu całego domku.
Opisana mi jako, miła spokojna okolica na odludziu, z możliwością zrobienia grilla i ogniska na terenie wydzielonym i przygotowanym.
Myślałam o Sylwku, ale niestety na północy jest więc raczej zjazd letni jak się uda. Wrzucam, na zapas, a może się kiedyś przyda.
Lato czy inne podobne wypady - miejscówka
Moderator: Chimeria
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Lato czy inne podobne wypady - miejscówka
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
"To nie zjazdy robia sie do dupy. To wy normalniejecie na starość."
Korm
Satsuki
Korm
Re: Lato czy inne podobne wypady - miejscówka
Jak dla mnie miejsce bomba :D Zobaczymy czy za rok ne podniosą cen /;
I przy 20 osobach będzie zaprawdę tanio ^^
I przy 20 osobach będzie zaprawdę tanio ^^
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Podoba mi się, mimo iż z mojego punktu widzenia to koniec świata jest.
Na plus.
Na plus.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Wygląda kewl, czyżby pojawiła się szansa na realne zorganizowanie letniego zjazdu 2010?XD
Well, zgodnie z aktualnymi planami chcieliśmy w tym lecie zorganizować znowu spływ kajakowy. Lokacja 'stacjonarna' powinna w takim przypadku być w pobliżu rzeki, którą wybierzemy. Sugestia przedstawiona tutaj jest niemniej ciekawa i na pewno będziemy ją jeszcze sprawdzać.
Lokacja bardzo mi się podoba. Jako, że spływ mnie osobiście nie interesuje, to zastanowię się nad wynajęciem domku w innym terminie niż spływ na lato na zjazd :)
Nothing is impossible
Spływ II? Yatta!
- Xellas
- Location: Gdańsk - tu gdzie smoki chodzą koło Fontanny Neptuna
Od razu mówię, że ja tam nie byłam, tylko moja familja. Podobno gdzieś w pobliżu jest woda - przyznam, że nawet nie przejrzałam strony^^'
Spływ? Bastards>< Znowu nie będę was lubić, o!
A co do chatki to zawsze mogę pytać, jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie niej. Jedyną wadą były szklane drzwi mające tendencje do tłuczenia się jeśli trzasną w czasie przeciągu, ale to jakieś bonusowe drzwi, które można zastawić szafką stojącą obok.
Spływ? Bastards>< Znowu nie będę was lubić, o!
A co do chatki to zawsze mogę pytać, jak ktoś ma jakieś pytania odnośnie niej. Jedyną wadą były szklane drzwi mające tendencje do tłuczenia się jeśli trzasną w czasie przeciągu, ale to jakieś bonusowe drzwi, które można zastawić szafką stojącą obok.
"Oh Xellas, bo przy Tobie nie idzie patrzeć na cycki, kiedy trzeba całą uwagę skupić na Twoich rękach i na tym, co aktualnie w nich trzymasz"
Satsuki
Korm
Satsuki
Korm