Konwenty aka okazje spotkań
Moderator: Chimeria
Re: Konwenty aka okazje spotkań
Ja bede miala wtedy dostep, ale nie wiem jak mi net bedzie odbierac, wiec postaram sie ale niczego nie obiecuje.
Conquered, we conquer.
Nastawie sobie z Noire i Zizą budzik i będziemy KAMPIĆ żeby wam połapać miejsca ALE kurde to nie ma być tak że wsadzicie sobie palec w pupe i czekać aż inni wam złapia. MACIE SIE STARAC ZUPEŁNIE JAKBYŚCIE MIELI ZDECHNĄĆ! I ZDECHNIECIE jak was tam nie będzie buce (bo was zabije)! NIE PO TO sie przebieram w głupie stroje żeby tylko obcy sie ze mnie śmiali.
Absolutnie wam nie pozwalam na relaks i złozenie swoich rezerwacji całkowicie w cudze rece.
życie to wojna więc rezerwuj miejscówki dla szatana
Przeczyściłam temat, bo nie znajdujemy się w dziale off-topu, ale rozmawiamy o cennych wejściówkach na konwent, ale i aby rozrzedzić atmosferę.
Wszelkie dyskusje na tematy spamu i ekshibicjonizmu kieruję do innych działów, enjoy!
Nie martw się Alienko, będzie dobrze ;3
~Chi The Broomstick Witch
Absolutnie wam nie pozwalam na relaks i złozenie swoich rezerwacji całkowicie w cudze rece.
życie to wojna więc rezerwuj miejscówki dla szatana
Przeczyściłam temat, bo nie znajdujemy się w dziale off-topu, ale rozmawiamy o cennych wejściówkach na konwent, ale i aby rozrzedzić atmosferę.
Wszelkie dyskusje na tematy spamu i ekshibicjonizmu kieruję do innych działów, enjoy!
Nie martw się Alienko, będzie dobrze ;3
~Chi The Broomstick Witch
Wejściówkę dla Samuela złapałam jak by co [;
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Udało mi się złapać wejściówkę dla siebie, ale niestety tylko tyle - zanim wpisałem dane kolejnej osoby limit był już wyczerpany. Osoby nadal walczące wesprę w kolejnej turze.
Mój internet przegrał walkę z Internal Errorem, nawet strona nie mogła się załadować, a aby rozdać wejściówki starczyły 3 minuty...
campilam ten glupi SKULD od 18:35, o 18:46 wszystko sie wysypalo, chwile trwalo wypelnienei formularza ale zaladowac to sie juz swinia nie chcial ;/
I potwierdzam 18:48 nie bylo juz wolnych miejsc >.>
Czarno widze rezerwacje W NIEDZIELE, wtedy wszyscy w domu siedza ;<
Przy okazji, dane chcieli tak:
nick
imie
nazwisko
miasto
mail
tel kontaktowy
przy czym do kolejnosci mail.miasto nie jestem pewna, ale do reszty na 100%. moze sie przyda do kolejnych rezerwacji. Fail, ze nie organizowali wybierania ile miejscowek sie zamawia...
I potwierdzam 18:48 nie bylo juz wolnych miejsc >.>
Czarno widze rezerwacje W NIEDZIELE, wtedy wszyscy w domu siedza ;<
Przy okazji, dane chcieli tak:
nick
imie
nazwisko
miasto
tel kontaktowy
przy czym do kolejnosci mail.miasto nie jestem pewna, ale do reszty na 100%. moze sie przyda do kolejnych rezerwacji. Fail, ze nie organizowali wybierania ile miejscowek sie zamawia...
Last edited by Satsuki on Tue Nov 03, 2009 6:14 pm, edited 1 time in total.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.

Dziękuję ci po stokroć Uso! :)
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Well, również przegrałem z error 500. Zobaczymy w niedzielę.
Nothing is impossible
Dla tych co ne zdążyli wypełnić formularz na tyle szybko by go wysłać.. podaję magiczne zaklęcie które skraca czas wypełnienia go do minimum O:
-> Ctrl + C oraz Ctrl + V na przemian z Alt + Tab do notatnika z zapisanymi danymi x_X
To pomaga p;
A przynajmniej mi dwa razy pomogło [;
Kurcze :< Walka była zacięta O: Ze 2-3 minuty odświeżałam stronę nim się załadowała...
Tu liczą się sekundy T_T
-> Ctrl + C oraz Ctrl + V na przemian z Alt + Tab do notatnika z zapisanymi danymi x_X
To pomaga p;
A przynajmniej mi dwa razy pomogło [;
Kurcze :< Walka była zacięta O: Ze 2-3 minuty odświeżałam stronę nim się załadowała...
Tu liczą się sekundy T_T
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Usa, firefox ma takie cos jak zapamietywanie tekstow. wpisywalam pierwsza literke, strzalke w dol i enter. Uwierz mi, wyszlo sto razy szybciej niz copy paste. zreszta, jak ktos szybko pisze to glupie pisanie wyszloby od tego szybciej.
To jest kwestia farta czy akurat zaladuje Ci szybko strone czy pojdzie sie pierdolic.
To jest kwestia farta czy akurat zaladuje Ci szybko strone czy pojdzie sie pierdolic.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.