Łamigłówka kulturoznawcza

Poważne dyskusje nad sensem życia, polityką jak i wyborem nowej karty graficznej.

Moderator: Crow

Alienka

Re: Łamigłówka kulturoznawcza

Post by Alienka »

Noire wrote: To co powiesz o osobie inteligentnej, która przekłada towarzystwo osób chorych na zespół Downa czy innej choroby, która ogranicza funkcje umysłowe nad grono równych sobie ludzi?
To zależy od pobudek z jakich to robi. No i nie zmienia to w żaden sposób tego, że obcość występuje :)

Windu, też chętnie zapoznałabym się z rozwinięciem Twojego zdania :)

Co do przebywania z mniej inteligentnymi.. heh, może to ja jestem dziwna. Ale mam swoje powody.
Salve!
Alienka

---
Twoja garda marna moja jest bardzo zwarta
Zaciskam palce i wyzywam cię do walki na przechwałki
Stoję i oczekuję kiedy ty wyskoczysz na pałki
U, podoba mi się tu jakem MC
Manifestuję moje fenomenalne powierzchnie tnące
Noire

Post by Noire »

Alienka wrote:
Noire wrote: To co powiesz o osobie inteligentnej, która przekłada towarzystwo osób chorych na zespół Downa czy innej choroby, która ogranicza funkcje umysłowe nad grono równych sobie ludzi?
To zależy od pobudek z jakich to robi. No i nie zmienia to w żaden sposób tego, że obcość występuje :)
Co do przebywania z mniej inteligentnymi.. heh, może to ja jestem dziwna. Ale mam swoje powody.
Z własnej i nieprzymuszonej woli, bo po prostu woli ich towarzystwo i ceni ich prosty światopogląd.
Może nie jesteś dziwna, ale na pewno uprzedzona i nieelestyczna w swoich poglądach.
Conquered, we conquer.
Alienka

Post by Alienka »

Noire wrote:
Z własnej i nieprzymuszonej woli, bo po prostu woli ich towarzystwo i ceni ich prosty światopogląd.
Mhm, jeśli tak to luzik :)
Noire wrote:Może nie jesteś dziwna, ale na pewno uprzedzona i nieelestyczna w swoich poglądach.
haha XD lol..akurat do tego mi daleko - zapytaj kogokolwiek kto zna mnie bliżej :D
po prostu.. no.. hah. najprościej mówiąc nie wychodzi mi to na zdrowie ;) a więc unikam jak czosnku
Salve!
Alienka

---
Bru

Post by Bru »

Alienka wrote: Co do przebywania z mniej inteligentnymi.. heh, może to ja jestem dziwna. Ale mam swoje powody.
Mozesz rozwinąć?? jestem ciekaw co miałaś na myśli
Alienka

Post by Alienka »

Bru wrote:
Alienka wrote: Co do przebywania z mniej inteligentnymi.. heh, może to ja jestem dziwna. Ale mam swoje powody.
Mozesz rozwinąć?? jestem ciekaw co miałaś na myśli
Co rozwinąć?

Przypominam, że ten dział jest poświęcony dyskusjom, a nie jednozdaniowemu shitowi. Jak chcecie pogadać to jest do tego irc/ jakiś IM. Jak narazie widzę, że tu nie ma czego "rozwijać" - Dis
Salve!
Alienka

---
Bru

Post by Bru »

Tez tak myslalem ze sie nie domyslisz X)
Alienka

Post by Alienka »

Dis - jeśli nie masz nic inteligentnego do powiedzenia - fuck off man - you`re boring and no more metaphysical than grass ;> Enjoy.

Bru - jak ósemka. Bądź dzielny, następnym razem dorwie Cię razem z osiemdziesiątką szóstką.

Tekst na niebiesko jest moją wypowiedzią moderatora. Jeśli nie jesteś w stanie respektować zdania moderatora to być może muszę Cię nauczyć instyktu samozachowawczego w inny sposób. Do zobaczenia za parę dni :] - Dis
Salve!
Alienka

---
Farmazon

Post by Farmazon »

Tsk tsk. Disu Disu Disu. I co ja mam z tobą zrobić? Stawiasz mnie w zupełnie nieeleganckiej sytuacji. Nie wypada mi pozwolić damie wychodzić z imprezy samotnie. Czy "You're full of shit white boy and you suck off horse dicks?." pod twoim adresem wystarczy aby i mnie zbanować?

Buziaczki.
Lord Farmazon. Legenda tych stron.

Oczywiście Sami, nie zawiodę twoich nadzieji. Jak zwykle trzymasz dobry rynsztokowy poziom, możesz dotrzymać towarzystwa damie swojego serca . Również do zobaczenia za parę dni, jak przemyślisz swoje zachowanie - Dis
Musi być stąd jakieś wyjście. - Powiedział Błazen do Złodzieja. - Jest za duże zamieszanie. Nie mogę znaleźć ukojenia.
Bru

Post by Bru »

Bany rzecz niepotrzebna w tym topicu disu troche. To jest luzny topic. Przynajmniej według mnie.

Tak czy siak. Alienka chciałbym jednak usłyszeć odpowiedź na moje pytanie. A raczej twoja myśl w całości. Rozwiniętą. Najprawdopodobniej nie jestem aż tak dobry jak ty i nie zrozumiałem twojej wypowiedzi na temat osemki. Dlatego prosiłbym <jak tylko będzies zmogła> o rozwinięcie tego. Ciekawy jestem i tyle.

Sami twoje zdanie też moze być ciekawe. Jakbyś mógł się wypowiedzieć na temat. Może wniósłbyś cos do tej dyskusji ogólnie.

Bany nie poszły za ten topik tylko za całokształt działalności. Jeśli ktoś nie zamierza respektować sugestii moderacji, a zamiast tego rzuca od miesiąca pyskate odzywki i rozpycha się swoim cielskiem na forum, to nawet jeśli stanowi dobrą pożywkę dla trolli musi zostać sprowadzony na ziemię ;] Gdzie jest prawo jeśli nie ma poszanowania dla strażników prawa? To by było na tyle - Dis
Alienka

Post by Alienka »

Przepraszam Cię Bru - szanuję Ciebie i te osoby tego forum, które są zdolne do rozsądnej rozmowy i nie są pozbawione poczucia humoru (a naprawdę jest kilka, które bardzo cenię za mądrą dyskusję, nawet jeśli nie zawsze się zgadzamy). Nie wypowiem się jednak już na ten temat ze względu na gderliwość i ignorancję kilku innych elementów, z których jak widzę główny (mimo, a może ze względu na młody wiek) lubi masturbować się swoją iluzoryczną władzą i wyskakiwać z pałką na wiosenne kwiatki ;>

Chętnie porozmawiam w jakimś innym, bardziej dojrzałym środowisku. W razie czego, mój mail dostępny jest na mojej stronie na Deviantarcie (adres w profilu).

Dis - tylko jedno - spójrz w lustro bo dokładnie opisałeś swoje zachowanie. Bycie adminem zobowiązuje do pewnej dojrzałości, której Tobie najwyraźniej brakuje. Kasowanie postów moich i Samuela mimo, że są na temat (pomijam ten temat, który sama założyłam i który sam w swojej istocie skłania do dygresji), a także banowanie nas za kilka słów prawdy to najlepszy dowód jak słaby jesteś. Zejdź czasem z sieci i wyjdź do ludzi - pomaga.

Zawiodłam się, bo spodziewałam się wyższego poziomu na forum, o którym Samuel wypowiadał się w tak miłych słowach. Oboje się zawiedliśmy.
Na szczęście jesteśmy razem już na co dzień, kolejny cel zrealizowany, pora na następny...

Cóż, wesołych świąt. :)
Salve!
Alienka

---
Post Reply