internetowe łącza

Miejsce na lekkie, spamerskie tematy, testy, linki i obrazki.

Moderator: GvS

Post Reply
ryuzok

internetowe łącza

Post by ryuzok »

powitać luda...
więc tak, niebawem się przeprowadzam, i mam problem, bo przeprowadzam się na zadupie gdzie nie ma netów typu chello, neostrada itp...
więc stąd pytanie, zna ktoś i może polecić jakieś dobre, tanie i bezograniczeń łącze internetowe dostepne "wszędzie"? np jakieś satelitarne itp?

ogólnie wymagania techniczne mam średnie, czyli brak ograniczenia downloadu/uploadu, i transfer około 10mb/s było by fajnie...a, no i żeby nie było zaników neta w wypadku deszczu...właśnie, jak sprawa z tym wygląda w takich łączach?

z góry dzięki za pomoc...
Crow

Re: internetowe łącza

Post by Crow »

ogólnie wymagania techniczne mam średnie, czyli brak ograniczenia downloadu/uploadu
Cóż, obawiam się, że mam dla Ciebie złe wiadomości...

A na poważne, rozumiem że powinieneś rozejrzeć się w ofertach dostawców GSM. Polecam zestawienie z 'Forum bez kabli': http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=8890 oraz sporządzony przez Urząd Komunikacji Elektronicznej raport, który w obiektywny sposób porównuje ceny i zalety/wady ofert dostawców tej usługi.
korm

Re: internetowe łącza

Post by korm »

>srednie wymagania
>10 mb/s
>Implying 10 mb/s = average requirements

Jakim cudem Ryu tam gdzie jedziesz nie ma neo? Nawet na moim zadupiu jest, może lepiej się poprostu zapytaj w lokalnym oddziale TP, czy na 100% fail i niet.
give her the dick
Post Reply