Sylwester Y2K13/14
Moderator: Chimeria
Re: Sylwester Y2K13/14
Nic ne tracisz Mat, same laski w sukienkach :P
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
Termin - serio jeżeli komuś pasuje krótszy to nie może przyjechać dzień później? busy do kanii kursują raz w roku (zaraz po wigilii, winszują zakończenie świąt). I jak nakazuje stara nordycka tradycja zaraz po zajechaniu ryglujemy drzwi i chlamy do upadłego żeby nikt nie mógł otworzyć (kończy się to po 6 dniach, ni mniej, ni więcej). Co roku są ofiary tej imprezy...
konwecośtam - w tym roku nawet spróbuję bardziej konwencyjnie niż w zeszłym. Może poprostu postaci z szeroko pojętej fantastyki? ktoś chce GoT to ma GoT, ktoś czerwonego burka to też się trafi...
Trolololo - zresetowałem hasło więc znowu mogę was trolować auf die internete!.
konwecośtam - w tym roku nawet spróbuję bardziej konwencyjnie niż w zeszłym. Może poprostu postaci z szeroko pojętej fantastyki? ktoś chce GoT to ma GoT, ktoś czerwonego burka to też się trafi...
Trolololo - zresetowałem hasło więc znowu mogę was trolować auf die internete!.
Co do Gry o Tron... Zaraz będzie lincz, ale jeszcze nie miałam okazji, żeby przeczytać książkę, a serial wciągnął mnie tak bardzo, że ledwo dotrwałam do końca pilota, więc opcja przebierania się za postaci z ogólnie pojętej fantastyki znacznie bardziej mi odpowiada. I też mam wrażenie, że otworzy się lodówkę, a tam GoT, do tego te wszystkie dyskusje na imprezach, kiedy nie wiem o czym ludzie mówią, są frustrujące. GvS (zupełnie nie wiem czemu) zapalił się do opcji loli i ich zacnych opiekunów (z naciskiem na loli i robi właśnie rape face do komputera).
Opcja postaci z gier też fajna, myślę, że daje duże pole do manewru i chyba najbardziej mi się podoba. Albo zombie, wampiry i wilkołaki. ;) Piraci też są ok, chociaż podejrzewam, że wszyscy by przyszli w bandanach na głowach i opaskach na jednym oku. Bogowie mają potencjał, tylko pytanie czy został by wykorzystany.
Postaramy się przyjechać, chociaż nie wiemy kiedy i nie wiemy na jak długo.
Opcja postaci z gier też fajna, myślę, że daje duże pole do manewru i chyba najbardziej mi się podoba. Albo zombie, wampiry i wilkołaki. ;) Piraci też są ok, chociaż podejrzewam, że wszyscy by przyszli w bandanach na głowach i opaskach na jednym oku. Bogowie mają potencjał, tylko pytanie czy został by wykorzystany.
Postaramy się przyjechać, chociaż nie wiemy kiedy i nie wiemy na jak długo.
>czyli bogowie z różnych panteonów, z banem na Jezusa
A ten konkretny mesjasz to już nie bóg? Przecież to herezja pierwszej klasy. Nic straconego pozostał jeszcze bóg ojciec, Maria, Maria Magdalena, 13 apostołów i duch święty (wątpie by ktoś był chętny na józefa - cosplayowanie impotenta raczej nie jest zabawne). Ale z tym ostatnim jest problem bo nawet paru ewangelickich biskupów zanegowało jego obecność. Od biedy pozostaje święty Guinefort - najlepszy święty katolicki i mój osobisty idol.
>GvS (zupełnie nie wiem czemu) zapalił się do opcji loli i ich zacnych opiekunów (z naciskiem na loli i robi właśnie rape face do komputera).
:--------------------------------------------------------------------------------------------------)

A ten konkretny mesjasz to już nie bóg? Przecież to herezja pierwszej klasy. Nic straconego pozostał jeszcze bóg ojciec, Maria, Maria Magdalena, 13 apostołów i duch święty (wątpie by ktoś był chętny na józefa - cosplayowanie impotenta raczej nie jest zabawne). Ale z tym ostatnim jest problem bo nawet paru ewangelickich biskupów zanegowało jego obecność. Od biedy pozostaje święty Guinefort - najlepszy święty katolicki i mój osobisty idol.
>GvS (zupełnie nie wiem czemu) zapalił się do opcji loli i ich zacnych opiekunów (z naciskiem na loli i robi właśnie rape face do komputera).
:--------------------------------------------------------------------------------------------------)

give her the dick
Argument o nieprzeczytanych książkach jeśli ostatnia wydana była dwa lata temu to jak proszenie o niespojlowanie Biblii, bo na Boże Narodzenie jest jedna część, a w Wielkanoc następna. ;P
Korm- ban na Jezusa, bo to zbyt casual i obvious. A wliczaja się jak najbardziej bóstwa spoza religii katolickiej. Tylko że imo to nie wyjdzie, bo albo poleci się po popularnych bożkach w togach. albo 3/4 ludzi nie będzie kumało, za kogo jesteś przebrany, bo nie orientują się w konkretnej mitologii. Z tym spada funfactor dla obydwustron, równie dobrze można przebrać się za Distanta i powiedzieć, że jest się bogiem Agendy. ;P
Niemniej - dziś już chce zadzwonić do Piątków, z ankiety wynika, że większość chce zacząć imprezę 27, ale nadal praktycznie połowa z nas chce zaczynać 28, w związku z tym będę rezerwować ten późniejszy termin.
Korm- ban na Jezusa, bo to zbyt casual i obvious. A wliczaja się jak najbardziej bóstwa spoza religii katolickiej. Tylko że imo to nie wyjdzie, bo albo poleci się po popularnych bożkach w togach. albo 3/4 ludzi nie będzie kumało, za kogo jesteś przebrany, bo nie orientują się w konkretnej mitologii. Z tym spada funfactor dla obydwustron, równie dobrze można przebrać się za Distanta i powiedzieć, że jest się bogiem Agendy. ;P
Niemniej - dziś już chce zadzwonić do Piątków, z ankiety wynika, że większość chce zacząć imprezę 27, ale nadal praktycznie połowa z nas chce zaczynać 28, w związku z tym będę rezerwować ten późniejszy termin.
O boze, czemu sama na to nie wpadlam @_____@ Takie zajebiste przebranie!Chimeria wrote:Korm- ban na Jezusa, bo to zbyt casual i obvious. A wliczaja się jak najbardziej bóstwa spoza religii katolickiej. Tylko że imo to nie wyjdzie, bo albo poleci się po popularnych bożkach w togach. albo 3/4 ludzi nie będzie kumało, za kogo jesteś przebrany, bo nie orientują się w konkretnej mitologii. Z tym spada funfactor dla obydwustron, równie dobrze można przebrać się za Distanta i powiedzieć, że jest się bogiem Agendy. ;P
28 <333333
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Wait, what?
Jak większosc chce od 27 to może zarezerwowac od 27 a te kilka osób które nie moze sobie odpuscic swiat z rodzina przyjedzie dzien pozniej?
Jak większosc chce od 27 to może zarezerwowac od 27 a te kilka osób które nie moze sobie odpuscic swiat z rodzina przyjedzie dzien pozniej?
A necromancer is just a really late healer.
Gwoli scislosci - katolicka jest nie religia, ale denominacja. Religia jest chrzescijanstwo.
give her the dick
Powiedzial GvS, ktory niewiadomo, czy w ogole przyjedzie...GvS wrote:Wait, what?
Ludzie chcieliby być na całym zjeździe, a skoro jest tak dużo wolących termin od 28 to nie widzę powodu, dla którego nie robić całego zjazdu od 28. Ja na przyklad moge miec problem z urlopem na ten okres, plus despujaca rodzine.
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Ankieta była, większość chce dłużej, od 27 więc ne wiem po co dalsze gdybanie D:
Lol na zjazdy wakacyjne z kajakami też ludzie jeźdżą tylko na pół albo jedynie na kilka dni.
Sam tegoroczny zjazd MW rónież ne był obsadzony przez wszystkich przyjezdnych na 100%
Z 6 osób pojechało wcześniej i jakoś nikt ne robił z tego powodu despa, że trzeba zjazd skończyć wcześniej, bo ne każdy może zostać do końca o_O
Również nikt ne marudził, że 80% ludzi pojechało wcześniej zwiedzać Berlin a ne wszyscy mogli - to jest prawie to samo co sylwester dzień wcześniej ;)
Lol na zjazdy wakacyjne z kajakami też ludzie jeźdżą tylko na pół albo jedynie na kilka dni.
Sam tegoroczny zjazd MW rónież ne był obsadzony przez wszystkich przyjezdnych na 100%
Z 6 osób pojechało wcześniej i jakoś nikt ne robił z tego powodu despa, że trzeba zjazd skończyć wcześniej, bo ne każdy może zostać do końca o_O
Również nikt ne marudził, że 80% ludzi pojechało wcześniej zwiedzać Berlin a ne wszyscy mogli - to jest prawie to samo co sylwester dzień wcześniej ;)
- Roe, co robisz?
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.