Termin: 27.12.1013 - 02.01.2014
Miejsce: Kania Polska
Koszt: wynajem domku kosztuje 2500zł. W grudniu będziemy zbierać przedpłaty w wysokości 100zł.
Z racji tego, że jak zawsze nie wiadomo ile będzie osób i na jak długo nie jestem w stanie określić Wam kwoty jaką wyniesie pobyt na osobę, toteż potrzebujemy wstępnych przelewów (nie zarabiam tyle żeby przed świętami założyć za ludzi :D) w wysokości 100zł. Kania w tym roku wyniesie nas 2500zł, więc ostateczny koszt może wzrosnąć lub spaść, zależy ile nas przypełznie, niemniej zaliczka jest dla wszystkich równa, najwyżej potem się dogadamy i zwrócimy nadwyżki.
Podobnie jak w zeszłym roku przelewy należy kierować do tego uprzejmego Pana:
PL75 1440 1387 0000 0000 1176 3828
Lukasz Wrona
Ksiezycowa 20
81-577 Gdynia
Atrakcje:
* Kalambury ~mejd baj Raflik!
* Event by Sat & Chi
* moze jakiś event muzyczno-zgadywankowy chłopaki? Rządzicie w tym ;)
* prelekcja n/t astronomii w światach fantastycznych
* Crow's drinking game
Wpłacone zaliczki
1) Ada
2) Agnetha
3) Ania od Taia
4) Caibre
5) Chi
6) Crow
7) Cyfer
8) Czosnek
9) Dzika
10) GvS
11) Lord Mazoku
12) Maczer
13) Mat
14) Morgana
15) Norrd
16) Psychoo
17) Raflik
18) Renler
19) Ryuzoku
20) Sao
21) Satsuki
22) Taii
23) Usagi
24) Wronek
25) Xellas
Konwencja:

Zostałam wczoraj zgankowana przez warszawsko-śląski gang z MW, że Kania ma być już natychmiast załatwiona, choć osobiście planowałam organizować to dopiero w październiku. :D Jestem bardzo miło zaskoczona takim zaangażowaniem i zakochaniem w Kani.
Takoż: jutro dzwonię do właścicieli, aby zabookować Kanię na tegoroczną imprezę sylwestrową.
Proponowany termin to: 27.12-02.01.2014 (pod warunkiem, że ktoś znowu zamknie za mnie domek :))
Jeśli ktoś ma coś przeciwko lokacji czy terminowi to macie 24h aby go wyrazić :D Podważanie miejscówki wiąże się z zobowiązaniem szukania nowej w przeciągu miesiąca.
Also: Trzeba wymyślić konwencję przebierankową na ten rok!
Jakiś czas temu powstała idea aby zrobić tematykę postaci z Gry o Tron (imo zajebiste tylko trudne ./gg). Chętnie powitalibyśmy Arię i Zize jako Cersei i Jamiego, pooglądalibyśmy walki ludzi chcących być Littlefingerem, słyszałam o zgłoszeniach na postać Varysa, Khala czy Roberta. Mamy też zajebistą ideę dla Windu - bądź Nedem, a Crow z Maczem będą Twoimi synami. :D Załatwię Wam pluszowe (albo i nie) szczeniaki! >D Byłoby fajnie obsadzić jak najwięcej postaci. Everybody for the lulz! Pomysłów jest sporo, nie chcę spoilować teraz wszystkich.
Jeśli mi ktoś pomoże to zrobimy replikę Żelaznego Tronu i może uda się zrobić jakiś event ze zdobywaniem go.
Drugi pomysł jaki się pojawił to Boski Sylwester, czyli bogowie z różnych panteonów, z banem na Jezusa. Osobiście mało podoba mi się ten pomysł bo wg mnie na 90% skończy się to na motywie Prześcieradło a'la Toga Sylwester, co będzie booriing.
Chciałabym aby do końca września wrzucać tu tylko propozycje, a w październiku zrobię oddzielną ankietę.
Naturalnie mogą spływać też pomysły zeszłoroczne, jak postaci historyczne czy konwencja katastroficzna. Zapraszam do burzy mózgów.