Zjazd 2k9 - Spam
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd 2k9 - Spam
Bardzo chętnie Usa. A do reszty: Tylko potem proszę nie marudzić, że żadna piosenka nie została odgadnięta :D
Edit:
Usa czy ty też jakieś utwory chcesz przygotować?
Edit:
Usa czy ty też jakieś utwory chcesz przygotować?
Droga ekipo trójmiejska, czy jestescie przekonani co do tego pociagu o 19:45 ?
Bo dwie godziny pozniej (21:34) jedzie także pośpiech, w dodatku cale pol godziny krocej, poza tym przez Poznan - gdzie moglibysmy zgarnac Distanta.
Co wy na to?
EDIT: Nvm, Distant nas nie chce a ten pociag 19:45 zahacza o Wroclaw wiec zgarnelibysmy Use =]
Bo dwie godziny pozniej (21:34) jedzie także pośpiech, w dodatku cale pol godziny krocej, poza tym przez Poznan - gdzie moglibysmy zgarnac Distanta.
Co wy na to?
EDIT: Nvm, Distant nas nie chce a ten pociag 19:45 zahacza o Wroclaw wiec zgarnelibysmy Use =]
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Phi, Distant nie chce wstawać w środku nocy na pociąg. Nie że was nie chce :P
Nothing is impossible
tylko winny sie tlumaczy ;<<
BOSH, jestem slepa. Oba pociagi (19:43 i 21:34) jada przez Wroclaw. Wiec Usa zapraszamy @@
BOSH, jestem slepa. Oba pociagi (19:43 i 21:34) jada przez Wroclaw. Wiec Usa zapraszamy @@
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Jednym słowem, rofl >D
Disu się nie tłumaczy, tylko prostuje, co Satsi napisała P:
Bosh, bronię niebieskiego oO świat się wali XD
Disu się nie tłumaczy, tylko prostuje, co Satsi napisała P:
Bosh, bronię niebieskiego oO świat się wali XD
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Ja ne wiem zy wcześniej ne skoczę do Wawy po Ryjak ;p
Bo powiedział ,ze jak ma jechać sam to one ne jedzie :<
Więc trzeba będzie go zabrać :D
Ale jak jednak ne pojadę to z przyjemnością się do Was dosiądę :)
I ne wiem czy ne pojadę dopiero w niedzielę, bo mi ^%$^%$& kierowniczka świństwo wywinęła i może bedę musiała iść w sobotę do pracy...
Ale to jeszcze się zobaczy.
Bo powiedział ,ze jak ma jechać sam to one ne jedzie :<
Więc trzeba będzie go zabrać :D
Ale jak jednak ne pojadę to z przyjemnością się do Was dosiądę :)
I ne wiem czy ne pojadę dopiero w niedzielę, bo mi ^%$^%$& kierowniczka świństwo wywinęła i może bedę musiała iść w sobotę do pracy...
Ale to jeszcze się zobaczy.
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Usa, jakbyś jechała z Soboty na Niedzielę to daj znać, może się jakoś skoordynujemy ; ja mam już bilet na pociąg z Gdyni do Jeleniej 29ty 19:43 - 8:00
Satsuki wrote:Droga ekipo trójmiejska, czy jestescie przekonani co do tego pociagu o 19:45 ?
Co wy na to?
Mi godzina odjazdu nie robi różnicy. Piszę się na ten którym jedzie większość, ale odrazu zaznaczam, że NIE CHCĘ ŻADNYCH MIEJSC DO SPANIA CZY LEŻENIA.
Kiedy i kto kupuje bilety? Czy każdy sobie?
Ja nadal nie wiem jak bedzie z moja obecnoscia, bo promotor jeszcze nie dal znaku zycia i nie wiem, czy czasem z poczatkiem wrzesnia nie zaczne praktyk.
Jak narazie 50%. Najwyzej bede spal na podlodze, albo w szafie.
Jak narazie 50%. Najwyzej bede spal na podlodze, albo w szafie.
Biorię conajmniej dwia piankowe miecze, pewnie będzie jakiś turniej. Piankowymi mieczami walczy się trochę inaczej niż prawdziwymi, więc jest szansa pokonać Korma.
Ponieważ w zeszłym roku skupiliśmy się na planszówkach, w tym roku będę wam spamował rozrywki ruchowe.
Ponieważ w zeszłym roku skupiliśmy się na planszówkach, w tym roku będę wam spamował rozrywki ruchowe.
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.