Zjazd 2k9 - Spam
Moderator: Chimeria
Re: Propozycje 09
moze mi ktos powiedziec, czym rozni sie topic techniczny od topicu organizacyjnego? _^_''
ps. updejtuje liste obecnosci
ps. updejtuje liste obecnosci
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Re: Zjazd 2k9 - Topic techniczny
Czym rozni sie topic techniczny od organizacyjnego? ==
Avatar stworzony przez tego uzdolnionego Pana.
Re: Zjazd 2k9 - Topic techniczny
Organizacyjny co zostało ustalone i zebrane. Techniczny - ja biorę piłkę, klapki i suszarkę do włosów? Nie wiem gdzie byłaś ostatnio, ale co zjazd i sylwester mamy dwa topici na spam i ustalenia..... Zmieniłem nazwę na "SPAM" bo istotnie nazwa może być myląca.
Nothing is impossible
Re: Zjazd 2k9 - Spam
Mogę wziac laptopa do UltraStara, tylko ktos musi jeszcze skombinowac mikrofon.
Nie dam go natomiast do DDRa bo ma tendencje do przegrzewania sie, a sprzet ma juz dwa lata wiec nalezy byc zapobiegawczym ^^'
Nie dam go natomiast do DDRa bo ma tendencje do przegrzewania sie, a sprzet ma juz dwa lata wiec nalezy byc zapobiegawczym ^^'
Conquered, we conquer.
zrób to co Chimeria po tym jak jej spokoju z tym ne dawałem, kup podkładkę chłodzącą (niestety cena to aż 50zl razem z przesylka najczesciej) i bedzie fajny i chlodniutki ;pNoire wrote:Mogę wziac laptopa do UltraStara, tylko ktos musi jeszcze skombinowac mikrofon.
Moja kosztowała 30 zł _^_ Anyway, bardzo polecam. Jeśli będę jechać to mogę wziąć samą chłodziarkę.
Ja wezmę standardowy zestaw ^^ Tylko się zastanawiam, czy piłkę do siaty też brać ..Oo. I tak, zakładam, że jadę XD
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
Moge wziąść lapka do DDRa, ale moja mata już się zużuła.
A necromancer is just a really late healer.
Ja się na pewno pojawię, ale na pewno nie na cały zjazd. Myślę, że wyrobię max 4 dni, ale I'll see what can I do:)