Zjazd 2k9 - Spam
Moderator: Chimeria
Re: Zjazd 2k9 - Spam
Aby wypełnić pustkę w grach karcianych jaka nastała po Magicu i jednocześnie zapewnić rozrywkę aż dziewięciu osobą biorę mały zestaw do pokera.
A necromancer is just a really late healer.
Jeeeej :D Więcej gier ruchowych na zjazdach :D
Zapowiada się ciekawie ^^
A to już za tydzień jeeeeeej \^o^/
Zapowiada się ciekawie ^^
A to już za tydzień jeeeeeej \^o^/
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Ekstra, czy zestaw zawiera żetony ??GvS wrote:Aby wypełnić pustkę w grach karcianych jaka nastała po Magicu i jednocześnie zapewnić rozrywkę aż dziewięciu osobą biorę mały zestaw do pokera.
Ultrastara chyba sobie daruje, bo nie ma mikrofonu...i chyba w tym roku nie bedzie mi sie chcialo targac laptopa, ale jeszcze nie wiem.
Za to rozważam zabranie swoich magicznych, muzycznych kubików (stacja do odtwarzania muzyki z mp3/karty sd/ipoda/itp).
Calosc zajmuje mało miejsca, a odtwarza muzyke niesamowicie glosno. Brac, czy nie brac?
Za to rozważam zabranie swoich magicznych, muzycznych kubików (stacja do odtwarzania muzyki z mp3/karty sd/ipoda/itp).
Calosc zajmuje mało miejsca, a odtwarza muzyke niesamowicie glosno. Brac, czy nie brac?
Conquered, we conquer.
Też się zapisuję!GvS wrote:Tak, 600 żetonów w 5 kolorach.
Liczę również, że zagramy przynajmniej jedną rozgrywkę, przed którą trzeba będzie wykupić żetony, powiedzmy 10 groszy za pojedyńczy, a do gry się wchodzi z 10 złotymi. Nie dużo, a 60-80 zł wygranej to już coś i oczywiście do tego atmosfera gry o kasę.
Wiem, że pewnie część noobków odrazu na dźwięk słowa pieniądze wymięknie, ale poker bez wygranej to nie poker, a nawet nie pasjans. Wierzę, że są jednak tu też ludzie, którzy czują ducha tej gry, a do tego pewnie zbierze się spora widownia.
Właśnie, gramy w pięciokartowego dobieranego? Czy może jakąś bardziej popularną wersję? Jak texas holdem?
We do not sow
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
Oh, the places you will go! There is fun to be done. There are points to be scored. There are games to be won.
A propos laptopów. Czy ktoś bierze? Będę potrzebował do "Jaka to melodia". Stan utworów na tę chwilę 152.
Ja na pewno wezmę swojego "malucha"
Popieram pomysł. Myślę, że powinniśmy grać Texas Holdem, jest dużo bardziej dynamiczny, niż klasyczny.Windukind wrote:Liczę również, że zagramy przynajmniej jedną rozgrywkę, przed którą trzeba będzie wykupić żetony, powiedzmy 10 groszy za pojedyńczy, a do gry się wchodzi z 10 złotymi. Nie dużo, a 60-80 zł wygranej to już coś i oczywiście do tego atmosfera gry o kasę.
Wiem, że pewnie część noobków odrazu na dźwięk słowa pieniądze wymięknie, ale poker bez wygranej to nie poker, a nawet nie pasjans. Wierzę, że są jednak tu też ludzie, którzy czują ducha tej gry, a do tego pewnie zbierze się spora widownia.
Właśnie, gramy w pięciokartowego dobieranego? Czy może jakąś bardziej popularną wersję? Jak texas holdem?