roevean wrote:Skwituję ten topic jednym słowem: LOL.
Ogólnie to nie wiem, jak sobie wyobrażasz Bart, że ci ludzie, którzy nie pracują wytrzasną kasę zarówno na off zjazd oraz na twój widzi-mi-się-plan. Oraz, że ci, którzy pracują, nagle znajdą ukryty paragraf w Kodeksie Pracy, który stwierdzi, że ludziom ze stażem pracy niższym niż 10 lat przysługuje w roku czterdzieści dni urlopu... licząc twój "wyjazd" i zjazd MW wychodzi łącznie dwadzieścia dni urlopu, co oznacza, że wszystkim pracującym na tym forum (odliczając mnie) zostanie jeden dzień urlopu do wykorzystania. Już nie wspomnę o tym, że nagle pracodawca dozna udaru mózgu i wspaniałomyślnie da komukolwiek czterotygodniowy urlop.
Jak dla mnie fail.
Nikogo nie wyciągam na siłę Roe. Nie powiedziałem też, że chce składać ekipę wyłącznie z MW. Mówię tylko, że jest wycieczka i jeżeli ktoś chce się zabrać, czekam z uśmiechem i otwartymi ramionami. Dalej, jak już mam się czepiać technicznych spraw, to specjalnie napisałem, że wyjazd przypadałby na weekend. 4-5 dniowy wyjazd też byłby udany, jakby ktoś chciał ofiarować 2-3 dni urlopu na poczet wspólnego wyjazdu.
Dzięki Noika za wstawiennictwo, ale Chi ma rację. Miło wiedzieć, że niektórzy przynajmniej chcieliby jechać:) Podkreślę za wczasu, że zakładając ten topic nie chciałem sobie poprawić humoru patrząc "Ile to osób
chciałoby ze mną jechać", ale serialnie szukam ludzi.
Oki, a teraz powaga, jeżeli ktoś chce jechać, to naprawdę będę szczęśliwy mogąc zobaczyć kogokolwiek z was na nim. Jak nie, to do zobaczenia za zjeździe!