Sylwester MW 09/10
Moderator: Chimeria
Sylwester MW 09/10
Zakładam ten topic, ponieważ mamy już połowę października za sobą i wypadałoby zacząć robić coś w tym temacie jeśli chcemy by zjazd sylwestrowy się odbył :D. Zwłaszcza jeśli chcemy znaleźć inną miejscówkę niż Kania Polska (chociaż strzelam, iż i tak na tym sie skończy...nie to, że nie wierze w nasze zdolnosci wyszukiwania innych ofert xd).
Podstawowe pytania:
Kto jest chętny?
Jaki termin byłby najlepszy?
Jak bardzo chcecie/nie chcecie Sylwestra w Kani?
Podstawowe pytania:
Kto jest chętny?
Jaki termin byłby najlepszy?
Jak bardzo chcecie/nie chcecie Sylwestra w Kani?
Conquered, we conquer.
Re: Sylwester MW 09/10
Ja bardzo chętnie, a w zasadzie do Kani też mogę jechać. Nie będę protestować, bo nie mam czasu i nie chce mi się szukać innej lokacji.
Jeśli chodzi o termin, to jeśli bardzośmy się za sobą stęsknili to możemy się zjechać w pon. 28. Sylwester wypada w piątek, w niedziele można się rozjechać. Jeśli niekoniecznie chcemy robić drugi pełnoterminowy zjazd, to można przyjechać 30 i zakończyć w sobotę/niedzielę.
Jeśli chodzi o termin, to jeśli bardzośmy się za sobą stęsknili to możemy się zjechać w pon. 28. Sylwester wypada w piątek, w niedziele można się rozjechać. Jeśli niekoniecznie chcemy robić drugi pełnoterminowy zjazd, to można przyjechać 30 i zakończyć w sobotę/niedzielę.
Do Kanii mogę dzwonić od ręki, ale liczę, że ktoś zamiast narzekać przedstawi jakąś konkretną alternatywę ;]
Nothing is impossible
Jestem jak najbardziej za Kanią i jej stołem bilardowym :D Może być co prawda problem z potańcówką z tego tytułu, ale myślę, że to jakoś przeżyjemy. Ostatecznie potańczymy na stole XD
Yay for Kania!
Yay for Kania!
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
-> Jestem za Kanią, ale moja zdanie się ne liczy :<
-> Moje zdanie się ne liczy bo ne jadę na sylwka MW :<
-> Nawet jeśli ne pojadę tam gdzie mam jechać , to i tak prawdopodobnie w pracy będę siedzieć do 14:00... więc przed północą ne zdążę dojechać :<
FAIL :<!
Miłego tańcowania ^^ Mam nadzieję ,ze będziecie się bawić dłużej niż rok temu x_X
-> Moje zdanie się ne liczy bo ne jadę na sylwka MW :<
-> Nawet jeśli ne pojadę tam gdzie mam jechać , to i tak prawdopodobnie w pracy będę siedzieć do 14:00... więc przed północą ne zdążę dojechać :<
FAIL :<!
Miłego tańcowania ^^ Mam nadzieję ,ze będziecie się bawić dłużej niż rok temu x_X
- Roe, co robisz?
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
- Już dwie godziny czekam na autobus przy zmywaku.
- Roe, nadal zmywasz?
- Nie, rysuję talerze.
- Roe, pomóc ci zmywać?
- A masz wyższe?
- Nie.
- To nie możesz zbliżać się do zmywaka.
Jak coś, potwierdzam oficjalnie co Disowi na GG pisałem ; Oceniam swoje szanse na 50% ; to be updated:>
Nie mam preferencji co do miejsca, jednak chciałbym jak najwięcej czasu, 28-3 to dobry termin. Oczywiście moje szanse na pojawienie się to 99%.
A necromancer is just a really late healer.
Z przykrością informuje wszystkich, że Kanię również w tym roku zajął ktoś inny. Osoby z propozycjami alternatyw mile widziane. :]
Nothing is impossible
Nie mów że tym razem jenoty były szybsze==
Jeśli będzie organizowane, będę w okolicach samego sylwka, plus minus dwa dni.
Jeśli będzie organizowane, będę w okolicach samego sylwka, plus minus dwa dni.
My soul is still the same
But it has many names
But it has many names
Raczej znów wynajęła rodzina nie martw się o takie głupoty. Na chwilę obecną rozważamy Brenną Arii.
Nothing is impossible