Morganiczne ognisko urodzinowe

Tu dowiesz się o wszystkich spotkaniach i zjazdach mających miejsce w realu.

Moderator: Chimeria

Post Reply
Morgana

Morganiczne ognisko urodzinowe

Post by Morgana »

Jak co roku pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych do Mikołowa na huczne obchody moich urodzin.

W programie obowiązkowe ognisko (deszczu nie biorę w ogóle pod uwagę) na środku lasu i mnóstwo dobrej zabawy. Zapewniam podstawowe produkty spożywcze, znajdą się swojskie kiełbaski, chleb, przyprawy i nieco napojów bezalkoholowych, czyli standard imprezowy. Alkohol - tu pewnie również bez zdziwienia - we własnym zakresie. Jeśli osoby zainteresowane kupnem większych ilości alkoholu przyjadą o ludzkiej porze, czyli w okolicach 15-17, jestem w stanie zorganizować transport do Auchan, jeśli nie - pozostaje wizyta w pobliskim Tesco.

Impreza odbywa się 30. kwietnia, w sobotę. Początek uzależniony jest od możliwości dojazdowych poszczególnych uczestników, sądzę, że koło 19.oo zapłoną pierwsze ognie.

Trasa dojazdu do mojego mieszkania w Mikołowie jest znana większości forumowiczów, w razie problemów z dostaniem się do mnie, chętnie pomogę. Pewnie pojawię się też w Katowicach, by odebrać część osób, pozostali mogą zawsze liczyć na instrukcję telefoniczną.

Zapewniam nocleg w dość komfortowych warunkach dla ok. 15 osób, jednak z powodu odwiecznych wahań co do liczby uczestników imprezy, wolałabym, by przynajmniej część zainteresowanych noclegiem zabrała z sobą śpiwory.

Impreza kończy się ok. południa, wczesnych godzin popołudniowych 1 maja.

Pewnie zapomniałam o kilku Bardzo Istotnych Kwestiach, nic to - wyjdzie w praniu, a ewentualne pytania/sugestie/wątpliwości można zamieszczać poniżej lub kontaktować się ze mną bezpośrednio (gdyby ktoś potrzebował numeru gg lub kom., proszę o kontakt na priv).
Saovine

Re: Morganiczne ognisko urodzinowe

Post by Saovine »

Z tego, co ustaliliśmy na parapecie Norda i Ady, ekipa w składzie Ada, Nord, REn i ja dostarczymy się na miejsce najpewniej w sobotę 30.04 po południu REnowym wehikułem ^^
My boy builds coffins, he makes them all day
But it's not just for work and it isn't for play
He's made one for himself, one for me too
One of these days he'll make one for you
For you
For you
For you
GvS

Post by GvS »

Postaram się pojawić o ile nic mnie znowu nie zaatakuje >.<
A necromancer is just a really late healer.
Akaryuu

Post by Akaryuu »

Hej.. Ja się jak najbardziej zamierzam pojawić, aczkolwiek w tym samym dniu mam jeszcze inny event (ślub kościelny znajomego) więc mogę pojawić się późno i być może akowym wehikułem..
Look at me! Look at how large the monster inside me has become!
Post Reply